Redragon Origin

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Redragon Origin

Daca jucati alte jocuri inafara de Solitaire atunci aveti nevoie de un mouse de gaming. Acesta are un rol foarte important in oferirea unei experiente bune de gaming astfel ca ar trebui sa va documentati inainte sa faceti o achizitie pe care o veti regreta. Daca Sony, Microsoft si Nintendo investesc atat de mult bani in controller-ele lor este pentru ca sunt esentiale in obtinerea unei experiente de excelente de gaming. Un mouse de calitate va va oferi un confort ridicat si poate face diferenta intre o victorie glorioasa si o infrangere rusinoasa. In continuare va vom prezenta mouse de gaming cu reviewuri foarte bune produs de Redragon.

Redragon Origin este un mouse optic de gaming cu o forma ergonomica si un design de culoare neagra cu insertii rosii.  Partea superioara a mouse-ului este acoperit cu un plastic mat care ofera o utilizare confortabila si un control excelent fara ca mana sa transpire. Nu acelasi lucru se poate spune si depre laterale, unde plasticul este lucios, putand deveni alunecos intr-o sesiune mai lunga de gaming.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Redragon Origin

 

Mouse-ul are dimensiuni de 126 x 72 x 36 mm si o greutate de 136 g care se poate ajusta cu ajutorul 5 greutati de 5 g care se pot introduce intr-un compartiment aflat in spatele senzonului optic. Cablul are aceasi combinatie cromatica negru-rosu si o lungime de 1.8 metri, conectorul USB fiind placate cu aur pentru a oferi o transmitere mai fidela a informatiilor care PC.

Redragon Origin are un senzor cu sensibilitate ajustabila de 4000 DPI, in timp de pooling rate-ul poate avea valori cuprinse intre 125 si 1000 Hz. Programarea se face cu ajutorul unui software pe care il puteti instala si care va va permite sa modificati si setarile sistemului de iluminare sau sa programati butoanele mouse-ului.

Acest mouse produs de Redragon are 10 butoane, din care 8 pot fi programabile in functie de preferinte. Micro switch-urile Omron pentru butoanele principale sunt garantate 20 de milioane de click-uri, iar piciorusele din teflon vor asigura o alunecare lina si un control bun pe orice tip de mouse pad folosit. Sistemul de iluminare pentru logo, rotita de scroll si desenul care incadreaza butoanele din mijlocul mouse-ului poate fi personalizat si salvat in 5 profile. De asemenea, veti putea selecta din cele 3 moduri de illuminate: static, breathe si flash cu ajutorul celui de-al treilea buton din spatele rotitei de scroll.

Puncte tari

  • Design ergonomic
  • 8 butoane programabile
  • Greutate ajustabila
  • Sofware pentru personalizare
  • Sistem de iluminare RGB
  • Alunecare usoara

Puncte slabe

  • Necesita instalare de drivere
  • Plasticul de pe laterale este alunecos

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Redragon Origin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.