Click aici pentru a comanda Mouse gaming Redragon Ranger la cele mai bune preturi!

Mouse-ul Redragon Ranger este perfect pentru persoanele care se joaca mult pe calculator. Utilizatorii care se focalizeaza pe periferice de cea mai buna calitate, dar, in acelasi timp, si accesibile ca pret, sunt cei care au cel mai mult de castigat. Acest mouse special pentru gaming se dovedeste a fi foarte interesant, datorita caracteristicilor sale. Se distinge prin sistemul de iluminare RGB, designul elegant si pretul foarte accesibil.

Senzor optic avansat si viteza maxima buna

Acest mouse are un senzor optic de mare viteza, care poate ajunge pana la 12400 DPI. In plus, ofera 5 zone ajustabile pentru DPI, de 500, 1000, 3000 si 6200 DPI. Cu ajutorul acestora, fiecare utilizator poate seta mouse-ul in functie de nevoile specifice pentru a obtine eficienta sporita.

Comunicare foarte buna cu calculatorul

Un mouse de calitate, conceput pentru pentru gaming, va comunica cu PC-ul foarte repede, astfel incat sa nu existe acele momente neplacute in care mouse-ul pare ca agata. Aceasta comunicare se mai numeste si Polling rate si poate fi setata la 125, 250, 500 si 1000 Hz.

Setari customizate pentru jocuri

Cele 9 butoane programabile ajuta foarte mult utilizatorul, care va avea posibilitatea de a seta anumite macro-uri in functie de nevoile cele mai dese pe care le are intr-un joc. Spre exemplu, atunci cand este nevoie de focalizare rapida si foarte precisa, se poate seta un DPI mai mic si o comunicare ultra buna cu calculatorul, iar arma va fi exact in locul potrivit in doar cateva secunde.

Usor de conectat la calculator

Mouse-ul Redragon Ranger se conecteaza la calculator cu ajutorul unui cablu USB de 180 de centimetri, ceea ce permite inclusiv utilizarea de la distanta. Conectorul pentru USB este placat cu aur, asigurand cea mai buna conexiune.

Click aici pentru a comanda Mouse gaming Redragon Ranger la cele mai bune preturi!

Redragon Ranger

Un pachet software intreg pentru un mouse pro

Mouse-ul are si un software premium care il insoteste. Cu ajutorul acestuia, utilizatorul poate seta Redragon Ranger pentru anumite actiuni predefinite si miscari customizate. La toate acestea se adauga si dimensiunile perfecte pentru a fi tinut in mana in mod confortabil, de unde si rezultatele optime in cazul jocurilor.

Un design pe masura caracteristicilor tehnice

Acest mouse are zone striate, realizate din materiale cauciucate, cu scopul de a oferi un plus de confort gamerilor inraiti. Se evidentiaza si scroll-ul, lat si foarte striat, pentru o experienta de derulare foarte confortabila. Butoanele cu dimensiuni generoase si realizate din materiale solide contribuie in mod eficient la confortul si eficienta oferite de mouse. Durabilitatea este extrem de ridicata, ajungand la 5 milioane de click-uri.

Schema cromatica si posibilitatea de a customiza culorile si jocurile de lumini vor ajuta la integrarea optima a mouse-ului Redragon Ranger in orice birou, indiferent de design. Utilizatorii pot opta inclusiv pentru o schema cromatica de tip curcubeu, in care culorile mouse-ului oscileaza si se intrepatrund, pentru un aspect vesel, dinamic si profesional.

Pretul mic in combinatie cu toate caracteristicile premium si cu reputatia producatorului, care este recunoscut pe piata de profil pentru produsele de calitate oferite, fac ca acest mouse sa fie mereu in atentia gamerilor. Asadar, produsul este potrivit inclusiv specialistilor in editare foto si video, precum si graficienilor si arhitectilor, datorita preciziei mari si posibilitatii de customizare a miscarilor.

Click aici pentru a comanda Mouse gaming Redragon Ranger la cele mai bune preturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.