mouse gaming

Astazi va prezentam mouse-ul pentru gaming SteelSeries Rival 100 Black, care baneficiaza de un design elegant, ergonomic, este dotat cu 6 butoane programabile si cu un sistem de iluminare Prism RGB.

Forma compacta si dimensiunile reduse (120.6 x 67.13 mm) il fac foarte usor de utilizat. Produsul incape in palma si ne lasa libertatea pentru a ridica complet degetele de pe mousepad, iar acest lucru ofera satisfactie pentru toate tipurile de prindere, dar si faptul ca poate fi folosit cu aceeasi usurinta cu ambele maini.

Forma rotunjita ofera o oportunitate suplimentara de relaxare a mainii, iar textura moale si matasoasa impiedica transpiratia palmei.

Senzorul optic S3059-SS a fost special personalizat pentru acest mouse si ofera posibilitatea de ajustare a sensibilitatii pana la 400 CPI, iar acest lucru se poate face in 8 pasi.

Mouse-ul SteelSeries Rival 100 poate suporta cu usurinta viteze de pana la 143 IPS si acceleratii de pana la 20G.

Click aici pentru a vedea Oferta Pret Mouse Gaming SteelSeries Rival 100 Black

Indiferent cat de repede se misca mouse-ul, acesta va ajunge mereu in acelasi punct, datorita facilitatii pentru acceleratie hardware zero, ce inregistreaza distanta fizica, nu ritmul in care este miscat mouse-ul.

Interfata sa intuitiva il diferentiaza net de produsele concurentei iar un plus mare este faptul ca produsul contine drivere pentru absolut toate produsele SteelSeries.

In afara de butoanele programabile, mouse-ul SteelSeries Rival 100 dispune si de optiunea de a seta macro-uri personalizate si ofera optiunea de a seta nivelul de iluminare si culorile dorite (peste 16 milioane de culori disponibile) in functie de preferintele utilizatorului. Atat unghiul cat si setarile de accelerare sau se pot ajusta destul de facil, iar setarile CPI sunt de asemenea usor de obtinut.

Partile laterale au o textura rugoasa si sunt bine definite, astfel incat sa nu pierdem controlul mouse-ului niciodata in timpul jocurilor.

Butoanele sunt pozitionate pe partea stanga si sunt foarte sensibile la atingere, iar viteza de raspuns la click este foarte buna.

Materialul din care este construit este de foarte buna calitate si nu prezinta nici o muchie ascutita, iar piciorusele de sprijin sunt mari, late si sunt construite din teflon, un material cu o mare rezistenta la uzura.

Puncte forte;

  • Este iluminat;

  • Are multe butoane programabile;

  • Este mic, incape cu usurinta in palma;

  • Butoane senzitive si cu viteza de raspuns mare;

  • Materialele din care este realizat sunt premium;

Puncte slabe:

  • Rotita de derulare este destul de inceata si incomod de folosit;

  • Pret relativ mare de achizitie;

Produsul este recomandat celor ce doresc un mouse dotat cu tehnologii de ultima ora si sunt dispusi sa plateasca pentru acestea un pret putin peste medie.

Click aici pentru a vedea Oferta Pret Mouse Gaming SteelSeries Rival 100 Black

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.