SteelSeries Sensei 310

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Mouse Gaming SteelSeries Sensei 310

Oferta mouse-urilor de gaming este foarte variata, fiecare mouse avand anumite avantaje dar si mici dezavantaje. De obicei, ergonomia si confortul oferit sunt printre cele mai importante aspecte ale unui astfel de mouse. Senzitivitatea ajustabila, numarul de butoane sau sistemul de iluminare trebuie de asemenea luate in considerare pentru a va asigura ca veti face alegerea corecta.  Cele mai performante modele au o memorie integrata si un program dedicat pe care il veti putea utiliza pentru a persoanliza mose-ul si a salva profile diferite pentru anumite jocuri. In continuare va vom prezenta un astfel de mouse performant de la producatorul danez SteelSeries.

SteelSeries Sensei 310 este un mouse optic de gaming cu un design ambidextru  de culoare neagra si iluminare pe logo. Forma ergonomica, dimensiunile  de 125.1 x 70.39 x 38.95 mm si greutatea de doar 92.1 grame va vor oferi o utilizare confortabila indiferent de tipul de priza pe care il folositi.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret SteelSeries Sensei 310

 

Mouse-ul este acoperit in partea superioara cu un plastic mat pe care nu se observa amprentele iar pe laterale cu silicon texturat care permite o aderenta buna si o pozitie confortabila pentru degete. Cablul de alimentare are o lungime de 2 metri si este putin cam rigid, iar switch-urile pentru butoanele principale sunt Omron fiind garantate pentru 50 de milioane de click-uri.

Mouse-ul are 8 butoane, din care 2 sunt situate pe fiecare laterala. Butoanele sunt programabile prin intermediul software-ul SteelSeries Engine 3, care are un meniiu intuitiv cu numeroase optiuni. Sistemul de iluminare RGB pe logo si rotita de scrol poate fi de asemenea personalizat cu ajutorul aceluiasi software pe care il puteti descarca de pe site-ul producatorului.

Rezolutia mouse-ului poate atinge o valoare maxima de 12.000 DPI insa va putea fi setata numai in 2 trepte. SteelSeries Sensei 310 are incorporat un procesor ARM de 32-biti si o memorie integrata care va permite sa salvati diferite profile pentru butoane sau sistemul de iluminare RGB. Cele trei skates-uri sunt din teflon si asigura o alunecare excelenta pe diferite tipuri de suprafete, insa vor putea fi inlocuite pentru a prelungi durata de utilizare a mouse-ului.

Puncte tari

  • Design amidextru
  • Performante excelente
  • 8 butoane programabile
  • Software SteelSeries Engine 3 usor de folosit
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Conectorul USB nu este placat cu aur

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret SteelSeries Sensei 310

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.