Redragon Archelon M

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Mouse pad Redragon Archelon M

Orice gamer stie ca indiferent cat de performat este mouse-ul pe care il foloseste nu va putea sa obtina o experienta buna de gaming daca mouse pad-ul nu este pe masura. In plus, exsita numeroase persoane care achizitioneaza atat mouse-ul cat si mouse pad-ul de la acelasi producator pentru a fi siguri ca vor obtine performantele dorite. Dimensiunea potrivita, materialele de calitate si rezistenta la apa si murdarie sunt doar cateva dintre caracteristicile pe care ar trebui sa le aiba un mouse pad bun. In cele ce urmeaza va vom prezenta un mouse pad apreciat de gameri de la producatorul Redragon.

Redragon Archelon M este un mouse pad cu un design interesant de culoare neagra cu un logo supradimensionat de culoare rosie in partea dreapta. Aceeasi culoare rosie o au si insertiile cu numele companiei si al produsului dar si cusaturile de pe marginea mouse-ului. Marginile surfilate asigura o rezistenta ridicata a mouse-ului care astfel va putea fi utilizat o perioada mai indelungata. Lungimea mouse-ului este de 330 mm, latimea de 260 mm iar grosimea de 5 mm, dimensiuni suficient de generoase pentru a-i multumi si pe cei mai pretentiosi gameri.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Mousepad Redragon Archelon M

 

Mouse-ul are o baza cauciucata care este acoperita cu material textil care este rezistent la apa si care se poate curata foarte usor in cazul in care se murdareste. Materialul textil este fin la atingere astfel ca nu va veti irita nici dupa lungi perioade de utilizare. Cauciucul este moale pentru podul palmei insa ofera o baza solida si un control eficient al mouse-ului chiar si atunci cand folositi miscari rapide. Textura materialului este suficient de fina pentru a asigura o alunecare fluida chiar si pentru mousii cu picioruse mai mici.

Redragon Archelon M are o aderenta buna pe suprafetele din lemn, chiar si pe cele lacuite sau cu finisaje lucioase. Mouse-ul este ambalat rulat intr-o cutie cu forma circulara astfel ca poate dura ceva timp pana cand se va intide perfect. Padul ofera o experienta buna de gaming pentru un mouse cu laser si una exceptionala pentru un mouse optic.

Puncte forte

  • Materiale de calitate
  • Este cusut pe mijloc
  • Dimensiuni potrivite
  • Rezistenta sporita
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Atrage praful si scamele

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Redragon Archelon M

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.