Redragon Kylin

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Redragon Kylin

Impatimitii de jocuri cunosc importanta unui mouse pad pe care ajung sa plateasca sume destul de mari pentru a avea confortul dorit. Un mouse pad de calitate trebuie sa fie suficient de mare si sa asigure o alunecare usoara, pentru ca experienta din joc sa fie completa. Rezistenta si modul de curatare sunt alte aspecte importante de care va trebui sa tineti seama atunci cand doriti sa achizitionati un mouse pod bun. In continuare va prezentam un mouse pad excelent de la producatorul chinez Redragon care are o experienta de peste 10 ani in producerea de periferice pentru PC.

Redragon Kylin este un mouse pad de culoare neagra cu iluminare RGB cu led ci 16.8 milioane de culori. Mouse pad-ul are dimensiuni de 350 x 250 x 3.6 mm si este destul de greu dar are si o aderenta foarte buna, astfel incat nu se va misca nici daca suprafata biroului este lucioasa.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Redragon Kylin

Mouse pad-ul Redragon Kylin este facut din policarbonat si are o baza cauciucata si un cablu de alimentare invelit in mesh textil cu o lungime de 1.6 metri si mufa USB. Aceasta suprafata asigura o utilizare facila atat pentru un mouse mai greu de gaming cat si pentru un mouse cu laser.

Mouse pad-ul asigura o miscare lina si precisa indiferent de amplitudinea miscarilor sau sensibilitatea mouse-ului. Partea cea mai atragatoare a mouse pad-ului Redragon Kylin este ledul de RGB care are o multitudine de efecte de iluminare care pot fi setate cu ajutorul unei apasari a butonului aflat in partea superioara. Partea laterala a mouse pad-ului si logo-ul companiei aflat in partea dreapta se vor ilumina astfel intr-o singura culoare sau diferite combinatii de culori dupa preferinte.

Ca si in cazul celorlate periferice va trebui sa aveti grija sa nu varsati diferite lichide care ar putea duce la defectarea mouse pad-ului. Curatarea acestuia se poate face cu grija, folosind o carpa putin umeda avand grija sa nu atingeti sistemul de iluminare cu led.

Puncte forte

  • Precizie si rapiditate
  • Materiale de calitate
  • Utilizare confortabila
  • Suprafata dura
  • Aderenta buna
  • Efecte de iluminare RGB puternice

Puncte slabe

  • Amplasarea butonului de schimbare a efectului de iluminare
  • Poate uza skates-urile mouse-ului mai rapid

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Redragon Kylin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.