Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Mouse Pad SteelSeries QcK Limited

Desi ati putea crede ca nu pot exista diferente foarte mari intre mouse pad-uri un gamer va putea spune ca acest lucru nu este adevarat. Un mouse pad de calitate va putea sa faca diferenta intre castigarea unei lovituri decisive dintr-un joc si o ratare lamentabila. De aceea, suprafata pad-ului este aproape la fel de importanta ca mouse-ul pe care il utilizati. Designul, dimensiunile, textura si aderenta padului sunt doar cateva dintre caracteristicile importante in alegerea unui mouse pad de calitate. In continuare va vom prezenta un pad high-end produs de danezii de la SteelSeries.

SteelSeries QcK Limited este un mouse pad cu un desgin asimetric cu forme geometrice intr-o interesanta combinatie de alb, negru si gri. Spre deosebire de alte pad-uri logoul si numele producatorului sunt situate in partea din stanga si folosesc una dintre colorile designului pentru a nu iesi prea mult in evidenta. Acest pad se gaseste in doua variante, modelul despre care discutam fiind cel mai mic dintre acestea.

steelseries qck limited

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Mouse Pad SteelSeries QcK Limited

Pad-ul are dimensiuni de 32 x 27 cm si este acoperit cu o mico-tesatura textila densa, care reflecta lumina punand in valoare atat un mouse de tip optic cat si unul laser. Grosimea pad-ului este de 3 mm oferind un confort ridicat pentru incheietura mainii chiar si in sesiunile lungi de gaming.

Suprafata fina ofera o alunecare extrem de usoara chiar si mouse-urilor care nu au skates-uri din teflon insa ofera si un control excelent pentru miscarile rapide si opririle bruste. Baza pad-ului este din cauciuc pe care este imprimat logo-ul producatorului si ofera o aderenta excelenta chiar si pe suprafetele fine si lucioase.

Marginile pad-ului sunt cusute cu fir negru de calitate care va oferi o rezistenta la uzura zilnica marind durata de viata a produsului. In plus, marginile au aceeasi grosime cu cea a pad-ului nefiind deranjante pentru mana. Curatarea de praf si scame a pad-ului se poate face cu o carpa de bumbac insa ar trebui sa il protejati de lichide precum cafea sau suc care ar putea sa afecteze textura suprafetei textile.

Puncte tari

  • Design modern
  • Dimensiuni mari
  • Margini cusute
  • Suprafata textila fina
  • Aderenta buna

Puncte slabe

  • Pretul poate fi un impediment

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Mouse Pad SteelSeries QcK Limited

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.