mouse pad ieftin

In loc sa avem o utilizare cursiva si linistita si sa ne luptam cu inamicii din jocuri, se putea ajunge la veritabile razboaie purtate cu mouse-ul calculatorului, nu cu dusmanii din jocuri.

Aceste neajunsuri au dus la aparitia suportilor cauciucati ce poarta numele de mousepad, iar unul dintre produsele reprezentative din ultimul timp este si SteelPad QcK.

Acest produs este alcatuit dintr-un material textil de foarte buna calitate ce este aplicat pe o baza cauciucata anti alunecare, fapt ce ofera o stabilitate buna pe birou.

Mousepad-ul SteelSeries SteelPad QcK soseste intr-un mic pachet elegant, asemanator unui papirus, fiind rulat, deoarece dispune de o flexibilitate foarte buna.

Materialul textil negru folosit il face sa fie potrivit pentru toate tipurile de birouri, indiferent de stilul de mobilier folosit, iar sigla Steel Serie din coltul din stanga jos ii arata personalitatea inca de la prima vedere.

Panza este tesuta din mai multe fire decat o panza obisnuita, fapt ce face suprafata acesteia neteda, placuta la atingere si flexibila, ideala pentru utilizarea unui mouse optic sau cu laser.

Conturul exterior al produsului este sustinut de o impletitura solida, creata special pentru a impiedica destramarea mouse pad-ului.

Miscarea mouse-ului este lina, iar precizia acestuia este foarte mare, deoarece nu aluneca foarte rapid dintr-o parte in alta.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret La MousePad SteelSeries SteelPad QcK

 

Fie ca amplitudinea miscarilor este mai mare sau mai mica, precizia si sensibilitatea mouse-ului folosind acest suport raman la fel de mare, iar suportul oferit mainii ne face sa nu ne dam seama de trecerea timpului.

Este un produs recomandat pentru toate tipurile de aplicatii, si poate fi folosit atat la birou, pentru aplicatii de tip business, cat si pentru jocuri sau aplicatii grafice.

Desi este un pic mai gros decat mouse pad-urile din plastic, cei 2 mm ii asigura o durabilitate mare in timp, deoarece materialul textil se va uza foarte greu. Aceasta grosime, combinata cu stabilitatea produsului il fac mai mult o extensie placuta a biroului ce este foarte placuta la atingere.

Chiar in cazul in care se varsa accidental lichide nu avem de ce sa ne facem probleme. Suprafata lui SteelSeries SteelPad QcK se va usca foarte repede, iar exfolierile vor fi inexistente.

Puncte forte:

  • Dimensiuni mari;

  • Este stabil si nu aluneca pe birou;

  • Este durabil in timp;

  • Confortabil;

  • Materialele folosite sunt de foarte buna calitate;

  • Design atractiv;

  • Rezistent la scurgerile de lichide;

Puncte slabe:

  • Mai putin durabil decat un mouse pad din plastic;

  • Alunecarea nu este la fel de precisa ca in cazul altor suporturi de mouse pad;

  • Ocupa mult spatiu pe birou;

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret La MousePad SteelSeries SteelPad QcK

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.