Samsung Galaxy Z Flip5

O nouă experiență în lumea telefoanelor pliabile

Telefoanele pliabile au devenit tot mai populare în ultimii ani, oferind utilizatorilor o experiență inovatoare și captivantă în domeniul comunicării și al tehnologiei mobile. Lansarea noilor telefoane pliabile Samsung Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5 în România reprezintă o nouă etapă în evoluția acestui segment de produse de lux.

Lansarea oficială în România

Lansarea locală a celor două modele a avut loc în cadrul unui eveniment special, unde participanții au avut ocazia să exploreze și să se familiarizeze cu noile tehnologii și funcționalități ale acestor dispozitive inovatoare. Lansarea a coincis cu promovarea mișcării „Join The Flip Side”, care încurajează utilizatorii să descopere o lume în care poți fi creativ, să-ți exprimi personalitatea și să fii diferit.

Evoluția categoriei telefoanelor pliabile în România

Categorie telefoanelor pliabile a înregistrat o creștere semnificativă în ultimii ani pe piața din România. Consumatorii din țara noastră manifestă un interes tot mai mare pentru produsele de lux, ceea ce se reflectă în cifrele de vânzare. Potrivit lui Tiberiu Dobre, Head of MX Division în cadrul Samsung România și Bulgaria, anul acesta s-a observat o creștere în numărul de precomenzi pentru telefoanele pliabile față de anul precedent, ceea ce confirmă faptul că aceste produse se regăsesc printre preferințele românilor.

Telefon mobil Samsung Galaxy Z Flip5, 8GB RAM, 512GB, 5G – click aici pentru a vedea cel mai mic pret!

Flip5

Caracteristici și inovații

Ambele modele, Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5, oferă caracteristici și inovații impresionante. Galaxy Z Flip5 uimește prin noul său ecran frontal Flex, care are o dimensiune de aproape patru ori mai mare decât generația anterioară. Acesta permite acces rapid la informații utile direct de pe ecranul frontal, oferind utilizatorilor o experiență mai intuitivă și eficientă. De asemenea, camera Flex permite realizarea de selfie-uri de înaltă calitate din unghiuri creative, iar îmbunătățirile aduse de inteligența artificială asigură fotografii excelente chiar și în condiții de lumină scăzută.

Pe de altă parte, Galaxy Z Fold5 oferă o experiență captivantă în materie de productivitate și divertisment, datorită ecranului său principal de 7,6 inci. Utilizatorii pot beneficia de mai mult spațiu pentru multitasking și pot realiza adnotări în timp real cu ajutorul S Pen Fold Edition. De asemenea, funcționalitățile îmbunătățite ale Taskbar-ului și drag & drop facilitează comutarea rapidă între aplicații și transferul de conținut între ecrane.

Telefon mobil Samsung Galaxy Z Fold5, 12GB RAM, 512GB, 5G – click aici pentru a vedea cel mai mic pret!

Fold5

Disponibilitate și opțiuni de achiziționare

Noile telefoane pliabile Samsung Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5 pot fi achiziționate atât din magazinele Samsung, cât și online, de pe platforma samsung.com, precum și de la partenerii autorizați. Acestea sunt disponibile în patru nuanțe mate inspirate din natură: Icy Blue, Phantom Black, Cream și Mint, Cream și Lavender, oferind posibilitatea utilizatorilor de a alege varianta care se potrivește cel mai bine cu personalitatea lor.

Pentru a-i răsplăti pe fani, Samsung oferă, în perioada 11 – 31 august 2023, promoții speciale, printre care se numără reduceri de până la 750 de lei prin programul Trade-In, care se aplică la contravaloarea device-ului actual dat la schimb, precum și prin obținerea unui E-voucher pentru achiziții ulterioare de device-uri mobile și accesorii. De asemenea, este disponibilă și o asigurare împotriva daunelor accidentale valabilă pe o perioadă de 1 an, prin Samsung Care +.

Întregul ecosistem Galaxy

Pentru utilizatorii interesați să beneficieze de întregul ecosistem Galaxy, acestora li se oferă posibilitatea de a achiziționa o tabletă din noua serie Galaxy Tab S9, concepută pentru productivitate, împreună cu un ceas din seria Galaxy Watch6. Această combinație oferă o experiență completă și sinergică, în care telefoanele pliabile și celelalte dispozitive mobile se conectează și se completează între ele pentru a asigura un stil de viață digital inteligent.

Concluzie

Lansarea noilor telefoane pliabile Samsung Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5 în România reprezintă o etapă importantă în evoluția tehnologiei mobile. Aceste dispozitive inovatoare oferă o experiență captivantă și funcționalități avansate, satisfăcând nevoile și așteptările consumatorilor români. Cu o gamă variată de opțiuni de achiziționare și promoții speciale, Samsung își reafirmă poziția de lider pe piața tehnologică și reușește să răspundă cererii tot mai mari pentru produse de lux și inovatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.