Whirlpool SPIS 412L

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat De Aer Conditionat Whirlpool SPIS 412L

Designul interior al unei incaperi este influentat atat de piesele de mobilier si de corpurile de iluminat folosite cat si de aparatele electronice sau de obiectele decorative. Astfel, intr-un living cu design contemporan sau modern, va trebui sa achizitionati un televizor elegant cu rama ingusta si un aparat de aer conditionat cu finisaje mai deosebite. In functie de nuantele decorului veti putea opta ca unitatea interna a aparatului de aer conditionat sa aiba o culoare mai deosebita precum gri sau argintiu. In continuare va vom prezenta un astfel de aparat de aer conditionat cu un design atragator care este produs de compania americana Whirlpool.

Whirlpool SPIS 412L este un aparat de aer conditionat inverter a carui unitate interna are un design elegant de culoare argintie. Capacitatea de racire a acestui model este de 11600 BTU, ceea ce inseamna ca il veti putea folosi in camerele cu dimensiuni cuprinse intre 25 si 30 de metri patrati. Unitatea interna are dimensiuni de 81.8 x 27 x 21.7 cm si o greutate de 8 Kg, designul modern permitandu-va sa o  instalati chiar si in mijlocul unui living sau al unui open space.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat De Aer Conditionat Whirlpool SPIS 412L

Debitul de aer al unitatii interne este de maximum 654 m3/h, ceea ce inseamna ca functia Jet va reusa sa raceasca rapid aerului interior pentru a va bucura de un confort termic excelent. In plus, nivelul de zgomot de doar 23 dB va permite utilizarea aparatului chiar si atunci cand va relaxati sau va odihniti fara ca acesta sa va deranjeze.

Acest aparat de aer conditionat nu are o eficienta energetica foarte buna, fapt confirmat de incadrarea in clasa A+ si de valoarea relativ mica a coeficientului randament la racire EER. Whirlpool SPIS 412L are in schimb numeroare avantaje precum functia de dezumidificare care poate reduce nivelul umiditatii din aerul interior care poate crea disconfort atunci cand temperaturile sunt ridicate. Alte functii untile sunt Al 6-lea simt care selecteaza automat tipul de operare in functie de temperatura interioara sau care creste gradual temperatura pe timpul noptii pentru a va asigura confortul optim.

Controlul aparatului se face prin intermediul unei telecomenzi cu meniu simplu si care are un senzor care permita racirea temperaturii din spatiile mai indepartate de unitatea interna. Sistemul de filtrare eficient retine pana la 90% din particulele de praf si alergeni insa poate sa indeparteze si mirosurile neplacute din camera. Pentru a va asigura ca aveti un aer curat in incapere va trebui sa folositi periodic functia de auto-curatare care indeparteaza bacteriile si mirosurile neplacute din unitatea interna.

Puncte tari

  • Design argintiu elegant si modern
  • Unitate interioara cu nivel redus de zgomot
  • Filtrare eficienta a aerului
  • Tehnologii moderne
  • Functii al 6-lea simt

Puncte slabe

  • Kit-ul de instalare nu este inclus in pret
  • Eficienta energetica nu este cea mai buna

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat De Aer Conditionat Whirlpool SPIS 412L

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.