Whirlpool SPIW 412L

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat De Aer Conditionat Whirlpool SPIW 412L Inverter

Modificarile climaterice din ultimii ani au dus la cresterea temperaturilor pe timpul verii, existand periode extinse in care indicele de confort termic are valori foarte ridicate. De aceea, tot mai multe persoane aleg sa-si instaleze aparate de aer conditionat, care vor putea sa ofere temperaturi mai reduse in spatiile interioare.  Pentru a alege un aparat de aer conditionat bun va trebui sa tineti cont de cateva aspecte precum capacitatea de racire, clasa energetica, filtrarea aerului si functiile suplimentare precum cea de dezumidificare. In continuare va vom prezenta un aparat de aer conditionat care are vanzari foarte bune si reviewuri excelente de la clientii din Romania.

Whirlpool SPIW 412L Inverter este un aparat de aer conditionat cu un design elegant cu margini rotunjite si un display electronic cu fundal negru. Unitatea interioara are dimensiuni de 818 x 270 x 217 mm si o greutate de 8 Kg iar cea exterioara 660 x 482 x 240 mm si 23 de Kg. Capacitatea de racire si incalzire a acestui aparat de aer conditionat este de 12000 BTU, fiind potrivit pentru incaperi cu dimensiuni cuprinse intre 25 si 30 de metri patrati.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat De Aer Conditionat Whirlpool SPIW 412L Inverter

Acest model este incadrat in clasa energetica A , avand o putere consumata la racire de 1190 W, respectiv 1010 W pentru incalzire. Whirlpool SPIW 412L va putea functiona atunci cand temperaturile exterioare sunt cuprinse in intervalul – 10 °C si 43 °C. Nivelul de zgomot pentru unitatea exterioara este de 54 dB, iar pentru unitatea interioara este cuprins intre 21 si 40 dB, astfel ca nu va va deranja nici atunci cand va odihniti. Compresorul aparatului foloseste tehnologia Inverter asigurand astfel atat un consum mai redus de energie cat si un nivel scazut al zgomotului si vibratiilor.

Whirlpool SPIW 412L are un debit maxim de aer la interior de 600 de metri cubi pe minut, astfel ca va reusi sa raceasca rapid o camera de dimensiuni medii. Filtrarea aerului se realizeaza cu ajutorul unui filtru HD de carbon care retine pana la 90% din particulele de praf si alergeni, astfel ca veti putea sa respirati un aer mai curat in fiecare zi. Una din cele mai utile functii este cea de dezumidificare care permite aparatului sa reduca umezeala din incaperi care poate sa creeze disconfort atunci cand temperaturile exterioare sunt ridicate.

Contrulul aparatului se face foarte usor prin intermediul telecomenzii care are un meniu foarte simplu. Alte functii importante sunt Al 6-lea simt care permite atat ajustarea automata a temperaturii pe timpul noptii cat si selectarea modului de operare sau repornirea aparatului in cazul unei pene de curent. Pentru a asigura un aer curat in camere va trebui sa folositi periodic functia de autocuratare care va distruge bacteriile din schimbatorul de caldura.

Puncte tari

  • Capacitate buna de racire
  • Design modern
  • Nivel redus al zgomotului
  • Control facil si meniu intuitiv
  • Numeroase functii suplimentare
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Cablul de alimentare este putin mai scurt

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat De Aer Conditionat Whirlpool SPIW 412L Inverter

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.