Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator cu sac Electrolux ZSPALLFLR

Compania suedeza Electrolux este recunoscuta pentru calitatea si fiabilitatea aparatelor electrocasnice pe care le produce. Unele din cele mai apreciate electrocasnice ale producatorului suedez raman aspiratoarele care ofera performante excelente atat la aspirarea suprafetelor dure cat si la aspirarea covoarelor si mochetelor. In plus, cele mai bune modele au atat un consum redus de energie cat si o filtrare excelenta a particulelor de praf si alergeni. In continuare va vom prezenta un astfel de aspirator produs de Electrolux care poate fi achizitionat la un pret redus in aceasta perioada.

Electrolux ZSPALLFLR este un aspirator cu sac cu un design modern de culoare visinie si un maner ergonomic in partea superioara. Acest model are 3 roti multidirectionale care asigura o manevrare buna chiar si pe covoarele mai groase dar si o raza de operare de 12 metri care permite aspirarea in camere diferite fara schimbarea prizei de alimentare. Aspiratorul are dimensiuni destul de mari de 29.3 x 23.8 x 44.1 Kg si o greutate de 6.86 Kg, insa ofera o capacitate buna de colectare de 3.5 litri.

Electrolux ZSPALLFLR

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator cu sac Electrolux ZSPALLFLR

Unul din cele mai importante atuuri ale aspiratorului Electrolux ZSPALLFLR este consumul redus de energie, cei 26.4 kWh/an fiind incadrati in clasa A. Motorul aspiratorului ofera o putere de aspirare de 650 W care poate fi setata in 5 niveluri in functie de suprafata aspirata. Performantele aspirarii suprafetelor dure precum gresie si parchet sunt incadrate in aceeasi clasa A, in timp ce performanta aspirarii covoarelor este incaddrata in clasa B. Panoul de control are un buton rotativ pentru selectarea nivelului de putere, doua butoane mari pentru pornire oprire si derularea automata a cablului de alimentare si un indicator pentru schimbarea sacului de colectare.

Filtrarea particulelor de praf, alergeni si bacterii este de asemenea incadrata in clasa A, inlocuirea sacului facandu-se foarte usor fara sa trebuiasca sa intrati in contact cu praful aspirat. Nivelul zgomotului de aspirare de 72 dB este destul de ridicat, insa comparabil cu al altor modele cu putere si diemnsiuni similare. Pe langa peria principana care poate fi folosita pe diferite tipuri de suprafete in pachet veti mai gasi incluse si o perie pentru parchet si una rotativa, eficienta in aspiirarea covoarelor. In plus, exista si o perie multifunctionala de mici dimensiuni care poate fi folosita atat pentru aspirarea prafului de pe mobilier cat si pentru curatarea canapelelor si fotoliilor de scame, firmituri sau de parul animalelor domestice.

Puncte tari

  • Design modern
  • Consum redus de energie
  • Raza mare de operare
  • Filtrare eficienta a aerului
  • Capacitate de colectare buna
  • Puterea de aspirare poate fi setata in 5 trepte
  • Reducere substantiala a pretului

Puncte slabe

  • Furtunul este destul de rigid
  • Nivelul zgomotului este destul de ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator cu sac Electrolux ZSPALLFLR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.