Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Heinner HVC-V750BL

Daca doriti sa aveti o casa curata, fara praf, fire de par de animale domestice si alti alergeni atunci aveti nevoie de un aspirator cu specificatii tehnice bune. Daca aspiratoarele multisuprafete, pot avea preturi foarte mari care depasesc adesea o mie de lei, cele mai ieftine modele care au specificatii decente vor putea fi achizitionate la preturi mai mici de trei sute de lei. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aspirator cu pret accesibil dar cu specificatii bune care este comercializat sub brandul autohton Heinner.

Heinner HVC-V750BL este un aspirator fara sac cu o forma clasica si o combinatie interesanta de culori. Manerul ergonomic permite o utilizare confortabila iar cele doua roti mari si roata multidirectionala de pe mijloc ofera o manevrabilitate buna si o depasire facila a obstacolelor. Din pacate, cablul de alimentare are o lungime de doar 4.5 metri, astfel ca va trebui sa schimbati prizele de alimentare in fiecare incapere in care aspirati. De asemenea, tubul telescopic din metal nu este foarte lung, astfel ca persoanele mai inalte vor avea o problema in utilizarea aspiratorului o perioada mai lunga de timp.

Heinner HVC-V750BL review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Heinner HVC-V750BL

Motorul aspiratorului Heinner HVC-V750BL are o putere de 750 W care se va putea regla prin intermediul unul buton rotativ in functie de suparafata aspirata. Consumul anual de energie de 27.8 kWh este incadrat in clasa A, eficienta energetica fiind mai scazuta in comparatie cu modelele noi lansate in ultima perioada. Acest aspirator are performante excelente de aspirare a suprafetelor dure precum gresie si parchet care sunt incadrate in clasa A, insa nu acelasi lucru il putem spune despre performantele aspirarii covoarelor si mochetelor mai groase care sunt incadrate doar in clasa C.

Sistemul de filtrare utilizeaza un filtru HEPA 13 de ultima generatie care capteaza majoritatea pariculelor de praf si alergeni, emisiile de praf in aer fiind incadrate in casa B. Nivelul zgomotului are o valoare destul de mare de 75 dB, insa comparativa cu a altor modele de aspiratoare cu specificatii similare. Recipientul de colectare are o capacitate de 2.2 litri si se va goli usor fara sa imprastiati praful si mizeriile aspirate.

Peria principala are dimensiuni mari si se va putea utiliza atat pentru gresie, parchet si linoleum cat si pentru carari, mochete si covoare. In pachet veti mai gasi inclusa si o perie pentru aspirarea prafului si a firmiturilor de pe canapele, fotolii, scaune sau alte piese de mobilier.

Puncte tari

  • Design interesant
  • Putere de aspirare raglabila
  • Capacitate buna de colectare
  • Manevrare facila
  • Filtrare rezonabila a aerului reemis
  • Pret foarte accesibil

Puncte slabe

  • Nivelul zgomotului este ridicat
  • Cablu de alimentare scurt

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Heinner HVC-V750BL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.