Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Rowenta Compact Power RO3798

Aspiratoarele fara sac ofera la momentul actual cel mai bun raport dintre pret si calitate dar si o modalitate facila de curatare a apartamentelor. Majoritatea acestor aspiratoare au o putere buna de aspirare, un consum redus de energie dar si accesoriile utile atat pentru suprafetele dure si covoare cat si pentru tapiterii sau spatii inguste. Producatorul francez Rowenta are in oferta cele mai multe modele de aspiratoare fara sac iar in continuare va vom prezenta un astfel de model care a fost lansat in 2017.

Rowenta Compact Power RO3798 este un aspirator fara sac cu un design de culoare rosie si o forma patentata de producatorul francez. Acest model are un design destul de compact si o greutate de 5.9 Kg, putand sa fie manevrat usor si necesitand un spatiu redus pentru depozitare. Cablul de alimentare are o lungima buna, asigurand o raza de operare de pana la 8.8 metri ceea ce permite aspirarea si pe balcoane sau in camari unde nu exista prize de alimentare.

Rowenta Compact Power RO3798

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Rowenta Compact Power RO3798

Motorul aspiratorului are o putere de 750 W si un consum redus de energie care este incadrat in clasa de eficienta energetica A. In aceeasi clasa este incadrata si performanta curatarii suprafetelor dure precum parchet si gresie, in timp ce performanta aspirarii covoarelor si mochetelor mai groase este incadrata doar in clasa C. Filtrarea aerului reemis este foarte eficienta, cele doua filtre reusind sa capteze chiar si particulele minuscule de praf si alergeni.

Recipientul de colectare are o capacitate buna de 1.5 litri si are o golire facila care nu necesita sa intrati in contact cu praful, scamele sau mizeriile aspirate. In ciuda dimensiunilor compacte acest model are un nivel de zgomot foarte ridicat de 79 dB, astfel ca nu veti putea sa aspirati la ore nepotrivite fara sa va deranjati vecinii.

Pe langa peria principala cu 2 pozitii, aspiratorul Rowenta Compact Power RO3798 mai dispune si de o duza pentru parchet, o duza pentru canapele, fotolii si scaune tapitate si o duza 2 in 1 pentru spatiile greu accesibile sau inguste. In plus, peria Mini Turbo este foarte eficienta pentru aspirarea parului animalelor de companie de pe gresie si covoare iar peria mica de pe maner poate fi folosita pentru aspirarea mobilierului sau a aparatelor electrocasnice. Pentru a asigura buna functionare a aspiratorului va trebui sa spalati periodic filtrul de spuma situat deasupra recipientului de colectare.

Puncte tari

  • Design compact
  • Consum redus de energie
  • Aspirare eficienta pe suprafete dure
  • Accesorii utile pentru diferite tipuri de suprafete
  • Filtrare eficienta a prafului
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Nivelul de zgomot este ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Rowenta Compact Power RO3798

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.