Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator cu sac Philips Expert FC8721/09

Desi exista numeroase tipuri de aspiratoare, modelele clasice cu sac raman in continuare preferate de multe persoane pentru raportul bun dintre calitate si pret pe care il ofera. Aceste aspiratoare au un consum mai redus de energie in comparatie cu cele fara sac dar si o filtrare si o captare mai eficienta a particulelor microscopice de praf si alergeni. In plus, golirea sacilor nu necesita intrarea in contact cu praful si mizeriile aspirate, un astfel de aspirator putand sa fie folosit si de catre persoanele care sufera de alergii. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aspirator cu sac produs de Philips care are recenzii excelente de la clienti.

Philips Expert FC8721/09 este un aspirator cu sac cu un design modern rosu-negru si cu o forma pe care o mai gasim si la alte aspiratoare produse de Philips. Acest model are dimensiuni de 50 x 30 x 31 cm si o greutate de 5 Kg, putand sa fie manevrat si transportat destul de usor. Rotile aspiratorului asigura depasirea diferitelor tipuri de obstacole iar raza de operare de 11 metri permite aspirarea si in spatii unde nu exista prize de alimentare precum balcoane, camari sau scari.

Philips Expert FC8721/09

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator cu sac Philips Expert FC8721/09

Philips Expert FC8721/09 are un motor care dezvolta o putere de 650 W, suficienta pentru aspirarea eficienta a parchetului sau a gresiei, fapt confirmat de incadrarea in clasa A a performantei curatarii suprafetelor dure. In aceeasi clasa A este incadrat si consumul de energie dar si reemisiile de praf, filtrul HEPA 13 asigurand captarea a pana la 99.95% din particulele de praf, bacterii si alergeni.

Capacitatea de colectare de 5 litri este una foarte generoasa, astfel ca va trebui sa schimbati sacii de praf mult mai rar. In plus, acest model foloseste tehnologia AirflowMax dezvoltata de Philips care ofera o putere buna de aspirare chiar si atunci cand sacul este aproape plin. Unul dintre putinele aspecte negative ale acestui aspirator este nivelul ridicat al zgomotului (78 dB) ceea ce inseamna ca nu veti putea sa aspirati in casa sau apartament fara sa deranjati celelalte persoane.

Panoul de control situat in partea din spate a aspiratorului contine un buton rotativ pentru setarea puterii de aspirare in functie de suprafata aspirata si doua butoane mari care pot fi apasate si cu piciorul pentru pornire/oprire si derularea cablului de alimentare a aspiratorului. Capul de aspirare TriActiveMax maximizeaza colectarea mizeriilor si prafului de pe diferite tipuri de suprafete, pentru tapiterii si spatii inguste existand doua accesorii speciale incluse in pachet. Achizitionand aspiratorul Philips Expert FC8721/09 in aceata perioada veti putea beneficia de garantia extinsa de 5 ani oferita de producator.

Puncte tari

  • Design modern
  • Consum redus de energie
  • Aspirare eficienta pe suprafete dure
  • Putere buna de aspirare
  • Filtrare eficienta a aerului
  • Garantie extinsa de 5 ani
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Nivelul zgomotului este ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator cu sac Philips Expert FC8721/09

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.