Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Cu Sac Philips Performer Expert FC8721/08

Aspiratoarele produse de compania olandeza Philips se bucura de o popularitate in crestere atat la nivel european cat si la noi in tara, calitatea materialelor, performantele bune de aspirare atat pe suprafetele dure cat si pe covoare si eficienta energetica fiind doar cateva dintre atuurile acestor aspiratoare. In plus, Philips are o oferta foarte variata de aspiratoare, astfel ca veti avea de unde sa alegeti atat un model cu sau fara sac, cat si unul vertical sau chiar un robot de aspirare. In continuare va vom prezenta un aspirator cu sac produs de Philips care este apreciat de clientii care l-au achizitionat.

Philips Performer Expert FC8721/08 este un aspirator cu sac cu design elegant de culoare rosie cu insertii negre si argintii si o forma specifica producatorului olandez. Aspiratorul are dimensiuni de 50 x 30 x 31 cm si o greutate de 5 Kg, putand sa fie transportat usor cu ajutorul manerului ergonomic din partea superioara. Raza de operare de 11 metri permite aspirarea in camere si spatii diferite fara schimbarea prizei de alimentare, iar cele 3 roti asigura o manevrabilitate buna si o depasire facila a obstacolelor.

Philips Performer Expert FC8721/08 pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Cu Sac Philips Performer Expert FC8721/08

Philips Performer Expert FC8721/08 are un motor cu o putere de 650 W care poate fi setata in functie de suprafata aspirata prin intermediul unui buton rotativ situat in partea superioara. Consumul energetic anual de 27.8 kWh este incadrat in clasa de eficienta A iar performantele aspirarii suprafetelor dure si a covoarelor sunt incadrate in clasele B, respectiv C. Nivelul zgomotului de 78 dB este unul destul de ridicat, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa folositi aspiratorul la ore nepotrivite.

Acest model foloseste saci de hartie cu o capacitate de colectare de 5 litri care se schimba foarte usor, iar tehnologia Airflow Max asigura un flux de aer puternic chiar si atunci cand sacul este aproape plin. Sistemul de filtare contine un filtru HEPA 13 care retine peste 99% dintre particulele de praf, alergeni sau bacterii, aspiratorul putand sa fie utilizat si de catre persoanele sensibile, care sufera de alergii.

Peria principala TriActive+ aduna praful si mizeriile chiar si de dimensiuni mai mari, fiind eficienta atat pe suprafetele dure precum parchet sau gresie cat si pe covoare sau mochete. In pachet veti mai gasi o duza pentru spatiile inguste dar si o perie mica pe care o veti putea folosi pentru aspirarea canapelelor, fotoliilor sau a altor piese de mobilier.

Puncte tari

  • Design modern
  • Raza mare de operare
  • Putere buna de aspirare care se poate ajusta
  • Consum redus de energie
  • Filtrare eficienta a aerului reemis
  • Manevrabilitate excelenta

Puncte slabe

  • Nivelul zgomotului este ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Cu Sac Philips Performer Expert FC8721/08

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.