Star-Light ASBC-2040WR

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Vertical 2 in 1 Star-Light ASBC-2040WR

Aspiratoarele verticale fara fir ofera o solutie facila de curatare a suprafetelor dure si a covoarelor subtiri. Pentru a alege un aspirator vertical bun va trebui sa luati in considerare atat puterea de aspirare si autonomia oferita de baterie cat si sistemul de filtrare a aerului sau accesoriile incluse. Unele modele mai noi contin si un aspirator mic de mana pe care il veti putea utiliza pentru aspirarea firmiturilor sau a scamelor si firelor de par de pe canapele si fotolii. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aspirator 2 in 1 care este comercializat sub brandul autohton Star-Light.

Star-Light ASBC-2040WR este un aspirator vertical 2 in 1 cu un design modern alb cu insertii rosii si negre. Aspiratorul are o forma ergonomica care permite utilizarea facila chiar si pe scari sau sub mobilier iar manerul se pliaza pentru a ocupa un spatiu mai mic la depozitare. Greutatea de doar 2.4 Kg permite manevrarea usoara a aspiratorului cu o singura mana, iar capacitatea de colectare de 0.4 litri este una buna, fiind comparabila cu a altor modele cu specificatii similare.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Vertical 2 in 1 Star-Light ASBC-2040WR

Star-Light ASBC-2040WR are o putere de aspirare de 80 W care poate fi setata in doua trepte in functie de suprafata aspirata. Acumulatorul aspiratorului are o tensiune de 18 V si ofera o autonomie maxima de 30 de minute. Trebuie totusi sa tineti cont ca aceasta va scadea considerabil la jumatate daca utilizati peria rotativa si puterea mai mare de aspirare. Nivelul de zgomot nu este foarte ridicat, iar golirea recipientului de colectare este facila, fara sa trebuiasca sa intrati in contact cu mizeriile aspirate.

Aspiratorul de mana are o forma ergonomica, fiind usor de manevrat pentru aspirarea firmiturilor din bucatarie, a firelor de par de animale de pe canapele si fotolii sau a prafului de pe banchetele masinilor. Peria principala are un sistem de leduri care va va ajuta sa aspirati praful din spatiile mai intunecate fiind prevazuta si cu o perie rotativa care va colecta firele de par si scamele de pe covoare si parchet. In pachet veti gasi si un accesoriu pentru spatiile ingurste din casa sau masina dar si unul pentru aspirarea prafului de pe mobilier.

Puncte tari

  • Design modern
  • Aspirator de mana inclus
  • Greutate redusa
  • Filtrare eficienta a prafului
  • Perie rotativa multisuprafete
  • Maner pliabil
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Utilizarea periei rotative diminueaza considetabil autonomia

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Vertical 2 in 1 Star-Light ASBC-2040WR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.