Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Arctic AK60350-4mt+

Aparatele frigorifice noi folosesc tehnologii moderne care ne permit sa ne bucuram o perioada mai lunga de timp de prospetimea fructelor, legumelor sau a altor alimente. Majoritatea modelelor noi au ventilatoare pentru distribuirea uniforma a aerului rece si functii de racire si congelare rapida a alimentelor pentru a le pastra proprietatile alimentelor mai multe zile. In plus, eficienta energetica este mult mai buna in comparatie cu cea oferita de modelele mai vechi, astfel ca si costurile de utilizare vor fi mai mici. In cele ce urmeaza va vom prezenta o combina frigorifica produsa de Arctic care are recenzii foarte bune de la clienti.

Arctic AK60350-4mt+  este o combina frigorifica cu un design elegant din inox si manere verticale integrate pe lateralele usilor care se deschid spre dreapta. Daca totusi configuratia spatiului nu se potriveste cu aceasta deschidere, veti putea modifica deschiderea spre stanga, usile fiind reversibile. Combina frigorifica are dimensiuni de 59.5 x 60 x 201 cm si o capacitate neta totala de 331 de litri, fiind un model destinat familiilor formante din 3-4 persoane.

Arctic AK60350-4mt+

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Arctic AK60350-4mt+

Compresorul are un consum anual de energie de 297 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, cosul lunar de utilizare fiind de cel mult 16 lei. Arctic AK60350-4mt+ are un nivel al zgomotului de 43 dB, o valoare comparativa cu alte modele cu dimensiuni si specificatii similare.

Frigiderul cu volum de 205 de litri este compartimentat cu ajutorul celor 3 rafturi ajustaabile din sticla securizata pe care se poate depozita o cantitate de alimente de pana la 25 Kg. In partea de jos se afla compartimentul Garden Fresh cu inchidere etansa care mentine un nivel optim de umiditate pentru mentinerea prospetimii fructelor si legumelor o perioada mai lunga de timp. Pe usa frigiderului se afla 4 rafturi din plastic, unde veti putea pastra atat sticle si recipiente mai mari cat si borcane si cutii de mici dimensiuni. Sistemul de iluminare cu LED asigura un nivel optim de lumina pentru toate spatiile dar contribuie si la consumul redus de energie.

Congelatorul are volum de 126 litri si este impartit in 3 compartimente din care cel superior ofera si optiunea de congelare rapida a alimentelor. Capacitatea de congelare de 6 Kg in 24 de ore este destul de limitata insa autonomia de 18 ore va ofera suficient timp pentru remedierea unor eventuale defectiuni ale instalatiei electrice.

Pe langa functia de congelare rapida, exista si cea de racire rapida pentru alimentele introduse in frigider dar si o functie Eco Fuzzy care va seta modul economic daca usile nu au fost deschise timp de 6 ore. Achizitionand acest model in urmatoarea perioada, veti putea beneficia de garantia extinsa de 5 ani oferita de Arctic.

Puncte tari

  • Design elegant
  • Frigider bine compartimenta
  • Iluminare cu LED
  • Functii moderne
  • Garantie extinsa de 5 ani
  • Raport excelent intre calitate si pret

Puncte slabe

  • Nivelul zgomotului este putin cam ridicat
  • Eficienta energetica este incadrata doar in clasa A+

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Arctic AK60350-4mt+

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.