Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Arctic AK603502-4

Aparatele frigorifice produse de compania autohtona Arctic se bucura de o popularitate in crestere datorita raportul bun dintre calitate si pret pe care il ofera. Astfel, indiferent daca vorbim despre combine frigorifice, frigidere, lazi frigorifice sau congelatoare, produsele comercializate sub brandul Arctic sunt prima optiune a clientilor care prefera designurile clasice si specificatiile decente care pot fi achizitonate la un pret accesibil. Astazi va vom prezenta o astfel de combina frigorifica produsa de Arctic care se bucura de recenzii foarte bune de la clientii care au achizitionat-o.

Arctic AK603502-4 este o combina frigorifica cu un design clasic de culoare alba si manere verticale incorporate pe letaralele usilor de la frigider si congelator. Usile au deschidere standard spre dreapta insa sunt reversibile, astfel ca le veti putea modifica in functie de configurarea spatiului disponibil. Dimensiunile combinei sunt de 59.5 x 60 x 201 cm, iar volumul total net este de 331 de litri, ceea ce inseamna ca este destinata utilizarii familiilor formate din 3-4 persoane.

Arctic AK603502-4 review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Arctic AK603502-4

Arctic AK603502-4 are doua compresoare cu circuite frigorifice separate si un consum anual de energie de 328 kWh care este incadrat doar in clasa de eficienta energetica A+, costul lunar de utilizare fiind de cel mult 18 lei. Daca eficienta energetica nu este cea mai buna, nivelul zgomotului de 45 dB este in schimb unul destul de redus, astfel ca nu va va deranja nici daca veti lasa usa deschisa la bucatarie.

Spatiul de refrigerare are un volum de 205 litri si este compartimentat cu ajutorul celor patru rafturi din sticla securizata pe care se poate depozita o cantitate mare de alimente si care se pot ajusta pe verticala in functie de necesitati. In partea inferioara exista un compartiment Garden Fresh care mentine un grad optim de umiditate pentru ca prospetimea fructelor si legumelor sa fie pastrata mai mult timp. Pe usa frigiderului se gasesc patru rafturi din plastic transparent unde veti putea pastra atat sticlele si recipientele cu bauturi cat si borcanele, cutiile si alimentele mai mici. Sistemul de iluminare este suficient de bun chiar si pentru compartimentul cu legume iar setarea temperaturilor interioare se face usor cu ajutorul termostatului mecanic.

Congelatorul cu volum de 126 de litri are patru compartimente cu dimensiuni aproximativ egale, unde veti putea sa depozitate carne, peste, legume, fructe sau deserturi fara ca acestea sa faca schimb de gusturi si mirosuri. Capacitatea de congelare de 14 Kg in 24 de ore este destul de generoasa iar in cazul unei pene de curent, alimentele vor fi pastrate la rece cel mult 18 ore.

Puncte tari

  • Design clasic
  • Doua compresoare cu circuite separate pentru frigider si congelator
  • Frigider bine compartimentat
  • Nivel rezonabil al zgomotului
  • Meniu simplu
  • Nivel bun de iluminare interioara
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Eficienta energetica nu este foarte buna

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Arctic AK603502-4

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.