Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Arctic AK60365NF+

Aparatele frigorifice sunt singurele electrocasnice care functioneaza fara oprire, astfel ca alegerea acestora va trebui sa fie facuta in primul rand in functie de dimensiuni si volum pentru a reduce consumul energetic. De exemplu, tinerii care nu gatesc prea des si mananca mai mult in oras vor avea nevoie de o combina frigorifica cu un volum mai mic iar familiile cu mai multi copii vor avea nevoie de spatii mai generoase pentru refrigerearea sau congelarea alimentelor. In cele ce urmeaza va vom prezenta o combina frigorifica cu un design comact si un volum mai redus care este produsa de Arctic.

Arctic AK60365NF+ este o combina frigorifica cu un design simplu cu linii drepte, carcasa alba si manere verticale integrate in lateralul usilor de la frigider si congelator. Deschiderea usilor este spre dreapta insa acestea sunt reversibile astfel ca le veti putea modifica in functie de configurarea spatiului disponibil. Combina are dimensiuni compacte (59.5 x 65 x 185.3 cm) si un volum net de 316 litri fiind destinata utilizarii familiilor formate din cel mult trei persoane.

Arctic AK60365NF+ pareri

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Arctic AK60365NF+

Arctic AK60365NF+ are un compresor cu un consum anual de energie de 336 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, costul lunar de utilizare fiind de cel mult 18 lei. Daca eficienta energetica nu este cea mai buna, nivelul zgomotului de 43 dB este destul de redus pentru a nu va deranja nici daca bucataria se afla in apropierea dormitoarelor.

Spatiul de refrigerare are un volum de 219 litri si este compartimentat cu ajutorul celor 3 rafturi din sticla securizata care sunt ajustabile pe inaltime si pe care veti putea depozita o cantitate mare de alimente si mancaruri. Compartimentul Garden Fresh din partea inferioara ofera un nivel optim de umiditate pentru ca fructele si legumele sa isi pastrare proprietatile nutritive o perioada mai lunga de timp iar cele trei rafturi din pastic de pe usa permit depozitarea sticlelor, borcanelor si a alotor recipiente de diferite dimensiuni. Termostatul mecanic permite reglarea facila a temperaturilor interioare iar sistemul de iluminare cu LED asigura un nivel bun de lumina chiar si pentru spatiile inferioare.

Congelatorul are un volum de 97 de litri si este impartit in 3 compartimente aproximativ egale, in care veti putea pastra atat carne si produse din carne cat si legume, fructe sau deserturi fara ca acestea sa faca schimb de mirosuri si gusturi. Capacitatea de congelare de 5 Kg in 24 de ore este destul de scazuta insa autonomia in cazul unei pene de curent poate ajunge pana la 21 de ore. Sistemul de racire Full No Frost impiedica formarea ghetii in spatiile interioare iar tehnologia Ai Flow Dual Tech asigura temperaturi constate prin intermediul unor curenti de aer multidirectional.

Puncte tari

  • Design simplu
  • Nivel rezonabil al zgomotului
  • Frigider bine compartimentat
  • Sistem de iluminare cu LED
  • Tehnologii moderne de racire
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Eficienta energetica destul de slaba

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Arctic AK60365NF+

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.