Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina frigorifica Gorenje RK6191AW

Compania slovena Gorenje are o experienta de aproape 70 de ani in fabricarea electrocasnicelor, fiind unul din cei mai mari producatori la nivel european. In Romania, Gorenje se bucura de o reputatie buna, in special in ceea ce priveste aparatele electrocasnice mari precum frigidere sau combine frigorifice.  Calitatea materialelor, fiabilitatea, tehnologiile moderne si designul elegant sunt doar cateva dintre avantajele combinelor frigorifice produse de Gorenje. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de combina frigorifica care beneficiaza de o reducere substantiala a pretului in aceasta perioada.

Gorenje RK6191AW este o combina frigorifica cu design clasic alb cu linii drepte si manere mari in partea exterioara. Deschiderea standard a usilor este spre dreapta insa acestea sunt reversibile, putand fi modificate in functie de spatiul disponibil. In plus, acest model beneficiaza si de functia SlotIn care permite deschiderea usilor in unghi drept, permitand instalarea langa perete sau in apropierea altor aparate electrocasnice. Dimensiunile acestei combine sunt de 60 x 64 x 185 cm iar volumul total este de 326 de litri fiind potrivit pentru familiile formante din 2-3 persoane.

Gorenje RK6191AW

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina frigorifica Gorenje RK6191AW

Consumul anual de energie al combinei frigorifice Gorenje RK6191AW este incadrat doar in clasa A+, costul lunar pentru cei 25 kWh consumati fiind de aproximativ 16 lei. Zgomotul de functionare are o valoare scazuta de doar 40 dB, astfel ca nu va va deranja nici daca aveti o bucatarie deschisa spre hol sau living.

Frigiderul are un volum de 229 litri si este este compartimentat cu ajutorul a 3 rafturi din sticla securizata care permite depozitarea in siguranta a unei cantitati mari de alimente. Pentru sticlele cu bauturi aveti la dispozitie un raft metalic in timp ce pentru recipiente si borcane puteti utiliza cele 3 rafturi SlideIn situate pe usa frigiderului care se pot ajusta in functie de necesitati. Pentru pastrarea prospetimii fructelor si legumelor exista un compartiment separat care ofera un nivel optim de temperatura si umiditate.

Congelatorul cu volum de 97 de litri este impartit in 3 sertare din care cel din mijloc are dimensiuni mai mari pentru a permite congelarea alimentelor sau recipientelor mai voluminoase. Capacitatea de congelare de 4.5 Kg in 24 de ore este una destul de redusa insa autonomia in cazul unei pene de curent este foarte buna, putand sa ajunga pana la 30 de ore. Cele mai importante tehnologii de care beneficiaza acest model sunt FrostLess care previne formarea de gheata reducand timpul de decongelare si HumidityControl care permite reglarea nivelului de umiditate din interiorul compartimentului de legume-fructe.

Puncte tari

  • Design clasic de culoare alba
  • Compartimentare buna
  • Rafturi si sertare ajustabile
  • Nivel redus al zgomotului
  • Functii si tehnologii moderne
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Eficienta energetica nu este cea mai buna

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina frigorifica Gorenje RK6191AW

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.