Beko BCSA285K2S

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Incorporabila Beko BCSA285K2S

Daca tocmai v-ati terminat de amenajat bucataria si nu gasiti aparate electrocasnice care sa se potriveasca cu designul, atunci puteti opta pentru modele incorporabile. Chiar daca oferta nu este la fel de variata, veti avea totusi de unde sa alegeti atat o masina de spalat vase, una de spalat rufe sau chiar o combina frigorifica incorporabila. Pentru ca este dificil sa alegeti combina in functie de mobilierul incorporabil, cel mai probabil va trebui sa va faceti mobilier la comanda in functie de dimensiunile aparatului frigorific. In continuare va vom prezenta o combina frigorifica incorporabila cu dimensiuni medii care se afla in oferta producatorului turc Beko.

Beko BCSA285K2S este o combina frigorifica incorporabila cu design clasic de culoare alba si usi cu deschidere spre dreapta. Din fericire usile sunt reversibile astfel ca le veti putea schimba deschiderea in functie de necesitati. Dimensiunile acestui model sunt de 177.8 x 54 x 54.5 cm iar volumul total este de 271 litri, astfel ca este potrivit pentru familiile care au cel mult un copil.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Incorporabila Beko BCSA285K2S

Consumul de energie nu este foarte redus avand in vedere ca acest model nu are un volum foarte mare, cei 282 kWh pe in incadrandu-se doar in clasa de eficienta energetica A+. In schimb, nivelul zgomotului de 39 dB este unul foarte scazut, iar daca luam in considerare incorporarea in mobilier, practic nici nu il veti auzi. Usile frigiderului si congelatorului beneficiaza de sistemul de balamale culisante Silindg Hinge care asigura o inchidere etansa dar si de garnituri antibacteriene care nu permit trecerea bacteriilor in spatiile interioare.

Frigiderul are un volum de 193 de litri si este foarte bine compartimentat cu ajutorul celor 3 rafturi de sticla securizata si dar si a compartimentului spatios pentru fructe si legume. Pe usa frigiderului exista patru rafturi, cel de jos fiind potrivit pentru sticlele si recipientele mai mari. Sistemul de iluminare interioara a frigiderului se afla in spatele termostatului, astfel ca daca veti avea mai multe vase in frigider, spatiile inferioare nu vor primi foarte multa lumina.

Congelatorul este organizat in 3 compartimente si are un volum de 78 de litri, suficient atat pentru depozitarea produselor congelate din carne cat si pentru produsele de panificatie sau deserturi. Compartimentul superior permite congelarea rapida a alimentelor, care se vor raci de doua ori mai repede decat cele pastrate in compartimentele inferioare. Capacitate de congelare in 24 de ore este de 4 Kg, iar autonomia in cazul unei pene de curent poate ajunge pana la 20 de ore.

Puncte tari

  • Design compact
  • Interior bine organizat
  • Nivel foarte redus al zgomotului
  • Rafturi din sticla securizata
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Consumul de enerergie este destul de mare fiind incadrat doar in clasa A

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Incorporabila Beko BCSA285K2S

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.