marți, mai 21, 2024
AcasăFrigiderePareri si pret combina frigorifica Indesit LR9 S1Q F W

Pareri si pret combina frigorifica Indesit LR9 S1Q F W

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Indesit LR9 S1Q F W

Timpul de pastrare al prospetimii alimentelor a crescut in ultimii ani datorita unor tehnologii moderne dezvoltate de cei mai importanti producatori de aparate frigorifice. Pe langa aceste tehnologii, un frigider sau o combina frigorifica moderna va trebui sa aiba si un design elegant care sa fie in concordanta cu decorul bucatariei dar si un consum cat mai redus de energie sau un nivel scazut al zgomotului de functionare. In cele ce urmeaza va vom prezenta o combina frigorifica produsa de Indesit care are un raport bun intre calitate si pret.

Indesit LR9 S1Q F W este o combina frigorifica de culoare alba cu desing modern cu linii drepte si manere orizontale integrate in cele doua usi. Directia de deschidere a usilor este spre dreapta, insa acesta se va putea modifica in functie de amenajarea spatiului din bucatarie sau hol. Combina are dimensiuni de 59.5 x 65.5 x 201.1 cm si un volum net total de 368 de litri din care 257 de litri sunt alocati spatiului de refrigerare si 111 litri spatiului de congelare.

Indesit LR9 S1Q F W pareri

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Indesit LR9 S1Q F W

Compresorul combinei frigorifice Indesit LR9 S1Q F W are un consum anual de energie incadrat in clasa de eficienta energetica A+, cei 26.75 kWh consumati lunar avand un cost de aproximativ 17.5 lei. Desi are un volum destul de generos, nivelul zgomotului este de doar 38 dB, ceea ce inseamna ca nu va va deranja chiar daca bucataria este deschisa spre hol sau livingroom.

Spatiul de refrigerare este organizat cu ajutorul a 4 rafturi din sticla securizata ajustabile pe inaltime, pe care se va putea depozita o cantitate mare de alimente. In partea inferioara exista un compartiment dedidcat pentru fructe si legume care mentine un nivel optim de umiditate pentru ca proprietatile nutritive sa fie pastrate mai mult timp. Cele 4 rafturi din plastic de pe usa frigiderului ofera spatii excelente de pastrare a sticlelor cu bauturi sau a borcanelor si recipientelor de dimensiuni mai mici. Sistemul de iluminare este suficient de puternic chiar si pentru compartimentul din partea inferioara iar panoul de control electronic permite setarea facila a temperaturilor din cele doua spatii.

Congelatorul este impartit in 3 compartimente din care doua sunt flexibile, permitand depozitarea unor cutii mari cu deserturi sau a unor pachete mari de alimente. Capacitatea de congelare de 5 Kg in 24 de ore este destul de scazuta raportat la volumul congelatorului iar in cazul unei pene de curent alimentele vor fi pastrate la temperaturi scazute cel mult 24 de ore.

Puncte tari

  • Design modern
  • Frigider bine compartimentat
  • Congelator cu sptii flexibile
  • Nivel redus al zgomotului
  • Sistem de iluminare eficient
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Eficienta energetica mai scazuta

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Indesit LR9 S1Q F W

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Indesit LR9 S1Q F W este o combina frigorifica cu design modern si spatii interioare generoase si bine organizate. Nivelul redus al zgomotului, compartimentele flexibile si pretul redus din aceasta perioada sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice comercializate sub brandul Indesit.Pareri si pret combina frigorifica Indesit LR9 S1Q F W