Arctic AROIM24500BC

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret cuptor incorporabil Arctic AROIM24500BC

Optimizarea spatiului din bucatarie este o preocupare pentru tot mai multe persoane astfel ca aparatele electrocasnice incorporabile in mobilier au devenit din ce in ce mai populare. Aceste electrocasnice au un design elegant astfel ca se vor potrivi perfect intr-o bucatarie cu design modern sau minimalist. Plitele si cuptoarele sunt cele mai populare dintre aparatele electrocasnice incorporabile putand fi instalate atat impreuna cat si independent. Un cuptor incorporabil poate fi instalat atat in partea de jos cat si la semi-inaltime, pentru a putea supraveghea mai usor stadiul de coacere sau gatire a diferitelor preparate. Astazi va vom prezenta unul din cele mai apreciate modele de cuptoare incorporabile care este produs de Arctic.

Arctic AROIM24500BC este un cuptor incorporabil electric cu design modern de culoare neagra, cu sticla transparenta si maner vertical din inox. In partea inferioara a cuptorului se afla sigla producatorului roman, iar in parte de sus se afla panoul de contrul cu afisaj electronic.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor Incorporabil Arctic AROIM24500BC

 

Cuptorul are dimensiuni standard de 59.5 x 59.5 x 55 cm si o capacitate de 71 de litri astfel ca veti putea prepara sau coace doua tavi de preparate in acelasi timp. Desi cuptoarele electrice cosuma destul de multa energie, nu este cazul si pentru acest model de la Arctic care are un consum de 0.88 kW pe ora ceea ce il incadreaza in clasa de eficienta energetica A .

Panoul de control este format din doua butoane rotative mari pentru setarea programului de gatire si a temperaturii si doua butoane mici pentru timpul de gatire si alte functii speciale. Cuptorul are o putere de 3100 W si trei rezistente, una superioara, un inferioara si una in partea din spate si un ventilator care asigura o uniformizare a aerului cald pentru a gati preparatele favorite intr-un timp cat mai scurt.

In interiorul cuptorului exista doua tavi si un gratar de sarma in care veti putea coace diverse prajituri sau gati diferite preparate delicioase din carne. In cuptor exista un sistem de iluminare eficient care va va ajuta sa verificati cu usurinta in ce stadiu se afla preparatele.

Arctic AROIM24500BC beneficiaza de un sistem de curatare catalitica ceea ce inseamna ca nu va mai trebui sa curatati grasimile si rezidurile din cuptor, in partea din spate existand un filtru care le absoarbe. In functie de cat de des folositi cuptorul acest filtru va trebui inlocuit periodic pentru a asigura o functionare eficienta a cuptorului.  Modelul AROIM24500BC  de la Arcitc are 12 functii de gatire dintre care cele mai importante sunt cele pentru grill, pizza sau cea de decongelare.

Puncte forte

  • Afisaj electronic
  • Programe speciale pentru diferite feluri de mancare
  • Consum redus de energie
  • Etanseitate buna
  • Programare facila
  • Protectie pentru copii

Puncte slabe

  • Se curata destul de greu
  • Nivel sonor redus al alarmei

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor Incorporabil Arctic AROIM24500BC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.