Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor Cu Microunde Hansa AMG20E70GVH

Cuptoarele cu microunde sunt nelipsite din orice bucatarie deoarece ofera solutii facile de incalzire a mancarurilor si bauturilor pentru intreaga familie. Gama variata de modele si preturi face insa ca alegerea unui cuptor cu microunde sa fie destul de dificila. Pe langa dimensiuni si design, va trebui sa mai luati in considerare si aspectele tehnice precum puterea si nivelurile in care poate sa fie setata, panoul de comanda, programele disponibile sau functiile suplimentare. In cele ce urmeaza va vom prezenta un cuptor cu microunde comercializat sub brandul Hansa care poate fi achizitionat la un pret accesibil.

Hansa AMG20E70GVH este un cuptor cu microunde cu un design interesant in care sticla de culoare neagra se imbina cu carcasa alba. Acest model are o capacitate de 20 de litri si dimensiuni de 45.2 x 33.5 x 26.2 cm putand sa fie amplasat atat pe blatul de lucru cat si pe un raft mai larg care permite o aerisire optima.

Hansa AMG20E70GVH

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor Cu Microunde Hansa AMG20E70GVH

Puterea cuptorului este de 700 W in timp ce grill-ul cu cuart are o putere mai mare, de 900 W, care permite prepararea mai rapida a fripturilor si preparatelor din carne. Nivelul zgomotului de 51 dB este unul destul de mare mai ales daca luam in considerare capacitatea si puterea acestui model.

In interior exista un platou rotativ cu un diametru de 24.5 cm care va incalzi uniform vasele sau canile de diferite marimi. Suprafata emailata nu permite patrunderea grasimilor in profunzime iar sistemul de iluminare este eficient astfel va veti putea verifica stadiul de incalzire sau preparare a mancarurilor fara sa deschideti usa de la cuptor.

Panoul de control are un display digital care afiseaza un ceas atunci cand nu este folosit, un buton rotativ si 8 butoane rotunde mici cu apasare usoara. Pe langa optiunile de incalzire si de preparare a carnii la grill, acest cuptor are si o functie Combigrill prin care se utilizeaza atat grill-ul cat si microundele pentru gatirea unor feluri de mancare pe baza de cartofi sau orez. Cele 9 programe prestabilite va vor permite sa setati doar tipul alimentului si greutatea acestuia, cuptorul setand automat puterea si timpul de preparare. Decongelarea alimentelor se va putea face atat in functie de timp care este mai rapida cat si in functie de greutate.

Hansa AMG20E70GVH are si alte functii utile precum Quick Start prin care puteti utiliza rapid cuptorul cu apasarea unui singur buton sau Child Locki care blocheaza accesul copiilor la meniu.

Puncte tari

  • Design clasic alb-negru
  • Display digital
  • Meniu intuitiv
  • 9 programe prestabilite
  • Grill cu cuart
  • Pret redus

Puncte slabe

  • Nivelul zgomotului este destul de ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor Cu Microunde Hansa AMG20E70GVH

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.