Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Incorporabil Cu Doua Usi Beko BDSA250K2S

Aparatele frigorifice incorporabile sunt preferate de persoanele care si-au renovat sau amenajat bucataria si nu doresc ca designul uniform si modern sa fie influentat de combina frigorifica sau de frigider. Avand in vedere ca sunt mascate de mobilier, designul exterior al acestor aparate frigorifice nu este important, astfel ca va trebui sa luati in considerare doar dimensiunile si volumul celor doua compartimente, consumul energetic sau nivelul zgomotului. In cele ce urmeaza va vom prezenta un frigider incporporabil care este produs de Beko, cel mai mare producator de electrocasnice la nivel european.

Beko BDSA250K2S este un frigider cu doua usi care au deschiderea standard spre dreapta, insa aceasta directia poate fi schimbata in functie de mobilierul si spatiul disponibil din bucatarie. Acest model utilizeaza un sistem modern de balamale culisante care asigura inchidere etansa si protectie perfecta a spatiilor interioare. Frigiderul are dimensiuni de 144.8 x 54 x 54.5 cm si un volum net total de 220 de litri, din care 176 de litri sunt alocati spatiului de refrigerare si 44 de litri congelatorului.

Beko BDSA250K2S pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Incorporabil Cu Doua Usi Beko BDSA250K2S

Beko BDSA250K2S are un compresor cu un consum energetic incadrat in clasa de eficienta A+, cei 20.25 kWh consumati lunar avand un cost de aproximativ 13 lei. Nivelul zgomotului de 38 dB este unul foarte redus, in concordanta cu dimensiunile si volumul frigiderului, insa fiind un model incorporabil, o parte a zgomotului va fi atenuata de mobilier.

Spatiul de refrigerare este compartimentat cu ajutorul a 4 rafturi din sticla securizata pe care veti putea depozita o cantitate mare de alimente si care se pot ajusta pe inaltime pentru a depozita si vase mai voluminoase. In partea inferioara exista un compartiment spatios pentru fructe si legume care mentine un nivel constant de umiditate pentru ca proprietatile si prospetimea acestora sa fie pastrata mai multe zile. Pe usa frigiderului exista 3 rafturi din plastic unde veti putea pastra diferite sticle, borcane, cutii sau suportul de oua. Sistemul de iluminare cu led este unul foarte eficient iar termostatul mecanic permite setarea facila a temperaturilor din cele doua spatii.

Congelatorul este impartit in 2 compartimente cu ajutorul unui raft metalic, astfel ca alimentele care nu sunt ambalate vor trebui pastrate in pungi sau caserole pentru a nu face schimb de gusturi si mirosuri. Capacitatea de congelare de 3 Kg in 24 de ore este buna avand in vedere volumul congelatorului iar in cazul unei pene de curent, alimentele vor fi pastrate la temperaturi scazute cel mult 18 ore.

Puncte tari

  • Dimensiuni compacte
  • Spatiu de refrigerare incapator
  • Nivel foarte redus al zgomotului
  • Termostat mecanic cu reglare facila
  • Balamale culisante
  • Materiale de calitate
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Eficienta energetica scazuta
  • Lipsa unor tehnologii moderne

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Incorporabil Cu Doua Usi Beko BDSA250K2S

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.