Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Cu Incarcare Verticala Whirlpool TDLR 70210

Masinile de spalat rufe cu incarcare verticala nu sunt la fel de populare la noi in tara precum in SUA sau in tarile din Europa de vest. Cu toate acestea, vanzarile acestor modele au cunoscut cresteri constante in ultimii ani, din ce in ce mai multi clienti preferand designul compact al acestor masini de spalat rufe. Pe langa avantajul dimensiunilor reduse, o astfel de masina ofera si o incarca sau o descarcare mai facila a rufelor fara sa fie nevoie sa va aplecati. In continuare va vom prezenta o masina de spalat rufe cu incarcare verticala care este produsa de compania americana Whirlpool.

Whirlpool TDLR 70210 este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala cu un design simplu de culoare alba si un display cu afisaj electronic. Dimensiunile acestui model sunt de 60 x 40 x 90 cm ceea ce inseamna ca va putea fi instalata intr-un spatiu ingust din hol sau baie. Capacitatea de incarcare a masinii este de 7 Kg, fiind potrivita pentru familiile formate din 2-3 persoane.

Whirlpool TDLR 70210

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Cu Incarcare Verticala Whirlpool TDLR 70210

Consumul anual de energie este unul din cele mai importante atuuri ale acestei masini de spalat rufe, cei 174 kWh fiind incadrati in cea mai eficienta clasa energetica A+++. Eficienta la spalare este incadrata in aceeasi clasa A insa eficienta energetica pentru centrifugare este incadrata doar in clasa C. Viteza maxima de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut, rufele avand un grad destul de redus de umiditate dupa spalare. Zgomotul de spalare si centrifugare este in schimb foarte ridicat, valorile de 59 dB respectiv 76 dB fiind mari in special daca luam in considerare dimensiunile si capacitatea masinii de spalat.

Whirlpool TDLR 70210 are un panou control format dintr-un buton rotativ pentru selectarea programului de spalare, un display digital mare si mai multe butoane pentru modificarea temperaturii, a vitezei de centrifugare si a celorlalte funcii speciale. Cele 12 programe de spalare sunt specializate pentru diferite tipuri de tesaturi precum matase, lana, bumbac sau sintetice insa includ si un program rapid sau unul cu un consum redus de energie.

Dintre tehnologiile utilizate de acest model cea mai importanta este al 6-lea simt care foloseste senzori speciali pentru detectarea incarcaturii de rufe si adapteaza consumul de energie si apa in functie de aceasta.  Alte functii si tehnologii utile sunt Drum Up care permite deschiderea usoara a capacului, Wave Motion care foloseste miscari asimetrice ale hubloului pentru protejarea culorilor sau programarea intarziata care va permite sa spalati rufele atunci cand sunteti in oras sau la serviciu.

Puncte tari

  • Design simplu si dimensiuni compacte
  • Consum foarte redus de energie
  • Meniu intuitiv si display digital
  • 12 programe de spalare
  • Tehnologia al 6-lea simt
  • Functii utile

Puncte slabe

  • Nivelul zgomotului de centrifugare este ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Cu Incarcare Verticala Whirlpool TDLR 70210

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.