Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Incorporabila Electrolux EWG147540W

Daca doriti sa va renovati bucataria si sa aveti un design modern si uniform care sa nu fie influentat de electrocasnicele mari atunci va trebui sa achizitionati aparate electrocasnice incorporabile. Daca oferta de plite si cuptoare incorporabile este foarte variata, in ceea ce priveste alte aparatele electrocasnice mari precum combine frigorifice, masini de spalat rufe sau cele de spalat vase, aveti la dispozitie un numar mai redus de modele. In cele ce urmeaza va vom prezenta una dintre masinile de spalat rufe incoporabile care are recenzii excelente de la clienti.

Electrolux EWG147540W este o masina de spalat rufe incorporabila care are un design clasic si un display digital. Hubloul masinii are deschiderea spre stanga si este suficient de larg pentru a permite incarcarea si descarcarea facila a rufelor, paturilor, lenjeriilor sau perdelelor. Masina are dimensiuni de 54.4 x 59.6 x 82 cm si o capacitate de incarcare de 7 Kg, fiind un model potrivit pentru familiile care au unul sau doi copii.

Electrolux EWG147540W review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Incorporabila Electrolux EWG147540W

Electrolux EWG147540W are un motor cu invertor cu un consum anual de energie de 169 kWh care este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++, costul cu energia consumata pentru un program standard fiind de aproximativ 55 de bani. Consumul de apa este de asemenea unul redus, la fel ca si gradul de umiditate a rufelor dupa spalare, daca folositi viteza maxima de centrifugare care este de 1400 de rotatii pe minute. Nivelul zgomotului de spalare de 52 dB este unul destul de redus, la fel ca si cel de centrifugare de 73 dB, insa tinand cont ca masina este incorporata in mobilier, aproape nu o veti auzi din alte camere.

Panoul de control are un buton rotativ pentru selectarea programului de spalare, un display digital si mai multe butoate pentru pornire/oprire sau pentru personalizarea programelor de spalare. Cele 14 programe includ optiuni pentru diferite tipuri de tesaturi precum bumbac, sintetice, matase, lana sau pentru cele care necesita spalare manuala, iar duarata acestora este destul de mare, depasind chiar si 3 ore. Pentru protejarea hainelor sensibile, masina utilizeaza tehnologia Direct Spray care utilizeaza o spalare delicata prin pulverizare cu apa.

Daca doriti sa spalati rufele atunci cand sunteti la serviciu sau cumparaturi aveti la dispozitie functia de pornire intarziata intr-un termen de 20 de ore iar pentru blocarea accesului copiilor la meniu exista functia Child Lock. Montarea masinii se face destul de usor, in pachet fiind incluse si balamalele pentru prinderea usii mobilierului.

Puncte tari

  • Display digital
  • Consum foarte redus de energie
  • Nivel scazut al zgomotului de spalare si centrifugare
  • 14 programe de spalare
  • Viteza mare de centrifugare
  • Balamele pentru usa incluse in pachet
  • Montare facila

Puncte slabe

  • Programele de spalare sunt destul de lungi

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Incorporabila Electrolux EWG147540W

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.