Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Slim LG F2J5WN7S

Masinile de spalat rufe cu incarcare verticala sau cele slim sunt potrivite pentru apartamentele si casele mai mici, putandu-se monta in bucatariile, holurile sau baile mai inguste. Aceste masini de spalat au capacitati mai mici de incarcare, astfel ca sunt ideale pentru persoanele care locuiesc singure sau pentru familiile fara copii. O masina de spalat rufe slim performanta va avea atat un consum redus de energie si apa, dar si o viteza buna de centrifugare sau o gama variata de programe de spalare. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de masina de spalat rufe care este produsa de compania sud-coreeana LG.

LG F2J5WN7S este o masina de spalat rufe cu un design elegant argintiu si un hublou cu rama supradimensionata si sticla transparenta. Hubloul are deschidere spre stanga si un diametru de 30 cm care permite incarcarea si descarcarea facila chiar si a rufelor sau a paturilor mai voluminoase. Acest model are o adancime de doar 45 cm si o capacitate de incarcare de 6.5 Kg, fiind potrivita pentru spatiile inguste si pentru familiile formate din 2-3 persoane.

LG F2J5WN7S pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Slim LG F2J5WN7S

LG F2J5WN7S are un motor Inverter Direct Drive cu un consum foarte economic de doar 146 kWh pe an, costul lunar cu energia consumata fiin de aproximativ 8 lei. Consumul mediu de apa este de asemenea unul scazut la fel ca si gradul de umiditate a rufelor dupa spalare si centrifugare la viteza maxima care este de 1200 de rotatii pe minut. Nivelul zgomotului de spalare de 55 dB este unul rezonabil, insa cel de centrifugare poate ajunge la 74 dB, o valoare deranjanta pentru celelalte persoane din casa.

Panol de control este format din doua butoane mici pentru pornire/oprire si pauza, un buton pentru selectarea programelor de spalare si un display digital care este incadrat de butoane cu touch care permit ajustarea programelor in functie de preferinte. Masina dispune de 14 programe de spalare pentru diferite tipuri de tesaturi dar si pentru lenjerii, haine de sport  sau rufe pentru copii. Cel mai rapid program are o durata de 30 de minute insa se va putea folosi pentru o cantitate redusa de rufe care sunt putin murdare.

Fiind un model de generatie noua, aceasta masina dispune de tehnologia NFC tagging care permite descarcarea unor programe de spalare noi dar si identificarea unor probleme de functionare cu ajutorul functiei Smart Diagnosis. Masina are senzori care detecteaza automat cantitatea de rufe, ajustand consumul de energie si apa in functie de aceasta iar tehnologia 6 Motion Direct Drive permite cuvei sa faca o combinatie de sase miscari diferite in functie programul de spalare pe care l-ati ales. Spalarea rufelor atunci cand sunteti la serviciu se face cu ajutorul functiei de pornire intarziata iar pentru blocarea accesului copiilor la meniu aveti la dispozitie functie Child Lock.

Puncte tari

  • Design modern
  • Display digital si butoane cu touch
  • Consum foarte redus de energie
  • Viteza buna de centrifugare
  • Functii si tehnologii moderne
  • 14 programe de spalare
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Pompa de apa este destul de zgomotoasa

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Slim LG F2J5WN7S

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.