Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina de Spalat Rufe Star-Light WML-610APP

Masinile de spalat rufe contribuie cel mai mult la valoarea facturilor la energie si apa, de aceea este important sa alegeti modele economice, cu un consum cat mai redus. Chiar daca aveti impresia ca masinile de spalat cu o eficienta energetica buna sunt foarte scumpe, trebuie sa stiti ca in ultima perioada au fost lansate mai multe modele cu preturi accesibile care au un consum redus de energie si apa. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de masina care este comercializata sub brandul Star-Light, care este detinut de eMag, cel mai mare retailer online din Romania.

Star-Light WML-610APP este o masina de spalat cu un design interesant de culoare alba, cu display digital cu butoane negre si un hublou cu rama mai groasa si sticla transparenta. Deschiderea hubloului este spre stanga iar diametrul este destul de larg pentru a permite incarcarea si descarcarea usoara chiar si a hainelor mai voluminoase. Dimensiunile masinii sunt de 50 x 59.7 x 84.5 cm iar capacitatea de incarcare este de 6 Kg, acest model fiind destinat utilizarii de catre persoanele singure sau familiile fara copii.

Star-Light WML-610APP pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina de Spalat Rufe Star-Light WML-610APP

Star-Light WML-610APP are un motor cu un consum mediu anual de 136 KWh care este incadrat in a doua cea mai eficienta clasa energetica A++, consumul anual de apa de 9900 de litri fiind de asemenea destul de redus. Viteza maxima de centrifugare este de 1000 de rotatii pe minut, rufele avand un grad relativ ridicat de umiditate dupa spalare si stoarcere. Nivelul zgomotului de spalare de 58 dB este unul rezonabil, insa cel de 77 dB pentru stoarcere este destul de mare, avand in vedere si capacitatea mai redusa de incarcare a acestui model.

Panoul de control este format dintr-un display digital sub care se afla 5 butoane cu ajutorul carora veti putea sa persoanlizati diferite optiuni, in partea din mijloc existand un buton rotativ care porneste masina si permite selectarea programului de spalare. Acest model dispune de 15 programe de spalare pentru diferite tipuri de tesaturi precum lana, bumbac, sintetice sau delicate dar si de un program rapid cu o durata de doar 15 minute prin care veti putea improspata o cantitate redusa de rufe. In plus, functia Child Block va bloca accesul copiilor la meniu iar cea de programare intarziata va va permite sa spalati rufele atunci cand sunteti la cumparaturi sau la serviciu.

Puncte tari

  • Design alb simplu
  • Display digital
  • 15 programe de spalare
  • Consum redus de energie si apa
  • Nivel rezonabil al zgomotului de spalare
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Zgomotul de centrifugare este destul de ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina de Spalat Rufe Star-Light WML-610APP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.