Marvo G920 Green

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Marvo G920 Green

Din ce in ce mai multi gameri isi doresc un mouse care sa iasa in evidenta si sa aiba un design cat mai atragator. Acest lucru se poate obtine atat printr-o combinatie indrazneata de culori dar si cu ajutorul unui sistem de iluminare RGB. Un astfel de mouse va trebui sa nu fie iluminat doar pe logo si rotita de scroll ci si pe diverse desene de pe suprafata superioara sau de pe laterale. In continuare va vom prezenta un astfel de mouse cu design indraznet produs de Marvo.

Marvo G920 Green este un mouse optic de gaming cu un desigm modern negru cu insertii verzi. Mouse-ul are o forma ergonomica care asigura o utilizare confortabila, plasticul mat permitand un control bun chiar si atunci cand faceti miscari rapide sau opriri bruste. Suprafata exterioara este acoperita cu un desen tribal care se ilumineaza in functie de nivelul de DPI. Cablul din plastic de culoare neagra este putin cam rigid si are o lungime standard de 1.8 metri.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Marvo G920 Green

Sistemul de iluminare este unul foarte interesant deoarece foloseste atat logo-ul producatorului cat si desenul tribal care ocupa cea mai mare parte a mouse-ului. Senzorul optic are o sensibilitate de maximum 4000 DPI care poate fi ajustata in 6 trepte (500, 1000, 1500, 2000, 3000, 4000) cu ajutorul butoanelor din spatele rotitei de scroll. Pooling rate-ul are o valoare de cuprinsa intre 125 si 1000 HZ, oferind un timp de raspuns rapid necesar jocurilor de tip RPG sau FPS.

Mouse-ul are 8 butoane progrababile prin intermediul unui software pe care il puteti descarca de pe site-ul Marvo. Switch-urile butoanelor principale sunt garantate pentru 10 milioane de clickuri iar butonul de Sniping care se poate apasa cu degetul mare permite o crestere temporara a preciziei mouse-ului. Software-ul permite salvarea de 3 profiluri distincte, putand sa modificati si culorile sistemului de iluminare in functie de nivelul de DPI.

Mouse-ul are o alunecare usoara atat pe un pad mai moale cat si pe unul mai dur, confrotul oferit fiind unul foarte bun, chiar si dupa o utilizare intensa, specifica jocurilor de actiune.

Puncte tari

  • Design modern
  • Forma ergonomica
  • Rezolutie ajustabila
  • Sistem de iluminare RGB
  • 8 butoane programabile
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Cablul este putin cam rigid

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Marvo G920 Green

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.