MSI Interceptor DS B1

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret MSI Interceptor DS B1

MSI este o companie cunoscuta in special pentru componente PC cu performante foarte bune precum placi de baza, placi video sau chiar laptopuri de gaming. In ultima perioada insa, MSI a lansat numeroase componente periferice precum tastaturi si mousi de gaming care au fost foarte bine primiti de catre pasionatii de jocuri. Aceste periferice nu sunt foarte costisitoare si ofera un raport foarte bun calitate/pret, astfel ca sunt o alegere ideala pentru gamerii care nu dispun de un buget foarte generos. Astazi va vom prezenta un mouse de gaming simplu de la MSI care credem ca este o achizitie buna si care are un pret corect.

MSI Interceptor DS B1 este un mouse optic de gaming cu fir de culoare neagra cu un design modern cu linii ascutite si un sistem de iluminare cu led de culoare rosie. Designul ergonomic al mouse-ului asigura un confort sporit de utilizare chiar si pentru sesiuni lungi de gaming.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret MSI Interceptor DS B1

 

Suparafata laterala a mouse-ului este anti-alunecare, permitand o buna aderenta chiar si intr-un spatiu cu un grad mai ridicat de umiditate. Mouse-ul are dimensiuni de 7.1 cm x 12.3 cm x 3.9 cm si o greutate de 108 grame astfel ca poate asigura un control facil pe orice tip de suprafata.

MSI Interceptor DS B1 are o rezolutie de 1600 DPI si un fir cauciucat cu interfata USB al carui conector este placat cu aur. Mouse-ul are 5 butoane si o rotita cu scrol, cele laterale avand functii de inainte (forward) si inapoi (backward) iar cel din spatele rotitei putand fi folosit pentru modificarea rezolutiei. Sistemul de iluminare include mai multe leduri inclusiv in partea centrala unde este logo-ul companiei, a caror intensitate este buna fara insa a fi obositoare.

Acest mouse nu are un software dedicat astfel incat nu ii veti putea programa butoanele sau personaliza alte setari. Mouse-ul are in schimb in spatele senzorului optic un compartiment cu 8 greutati de 2 g pe care le puteti scoate sau adauga in functie de tipul de joc pe care il jucati. Astfel, acest mouse va putea fi folosit de catre copii sau adulti putand fi personalizat pentru a asigura un echilibru optim intre precizie si viteza de reactie.

Puncte forte

  • Pret accesibil
  • Design ergonomic
  • Greutate reglabila
  • Sistem de iluminare cu led rosu

Puncte slabe

  • Nu are butoane programabile
  • Modificarea rezolutiei este greu sesizabila

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret mouse gaming MSI Interceptor DS B1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.