Redragon Centrophorus

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret mouse Gaming Redragon Centrophorus

Alegerea unui mouse de gaming poate fi facuta si in functie de categoria de jocuri pe care doriti sa o jucati. Daca tastarura, castile sau mouse pad-ul pot fi folosite in acelasi mod atat pentru un shooter cat si pentru un joc de strategie, un mouse va trebui sa aiba caracteristici diferite pentru anumite jocuri. Exista desigur si mouse-uri care promit performante excelente atat pentru RPG-uri cat si pentru shootere insa pretul de achizitie este mult mai ridicat. In cele ce urmeaza vom incerca sa va prezentam un mouse produs de Redragon pentru jocurile care nu necesita un nivel ridicat al DPI-ului.

Redragon Centrophorus Black este un mouse de gaming cu un design modern de culoare neagra si cateva insertii de culoare rosie. Senzorul optic este unul de calitate iar cablul de alimentare imbracat in fir textil de culoare rosie are o lungime de 1.8 metri, fiind insa putin cam rigid. Mouse-ul are o forma ergonomica care asigura o utilizare confortabila atat pentru utilizarea zilnica cat si pentru jocuri. In plus, plasticul din care este facut asigura o aderenta excelenta dar este si rezistent la zgarieturi.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret mouse Gaming Redragon Centrophorus

 

Centrophorus Black de la Redragon are 8 greutati intr-un compartiment situat in partea din spate a senzorului optic, cu ajutorul carora veti putea modifica greutatea mouse-ului in functie de preferinte. Mouse-ul are un sistem de iluminare de culoare rosie pe logo-ul producatorului si pe alte cateva leduri, din care doar cel situat in partea din mijloc isi schimba intensitatea in functie de valoarea DPI-ului. Cele 4 picioruse ale mouse-ului sunt din teflon, astfel ca alunecarea va usoara indiferent de suprafata din care este facut mouse pad-ul.

Mouse-ul are 6 butoane, cele laterale putand fi programabile prin intermediul unui software care poate fi descarcat de pe site-ul producatorului. In partea din spate a rotitei de scroll se afla butonul pentru setarea DPI-ului, care poate fi ajustat in 3 trepte: 1000, 1600 si 2000 de DPI. Apasarea butoanelor principale este usoara si putin cam zgomotoasa, acestea fiind insa garantate pentru 10 milioane de click-uri.

Puncte tari

  • Utilizare confortabila
  • Pret accesibil
  • Greutate ajustabila
  • Materiale de calitate

Puncte slabe

  • Cablul este putin cam rigid

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret mouse Gaming Redragon Centrophorus

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.