Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Mouse Pad Genesis Boron 700

Designul perifericelor de gaming a inceput sa fie din ce in ce mai important, iar producatorii care s-au adaptat noilor cerinte au vanzari excelente. Sistemele de iluminare sunt disponibile acum pe foarte multe modele de mouse-uri, tastaturi si casti si ajuta la crearea unei experiente de gaming cat mai placute. In ultimul timp au fost lansate si pad-uri cu sisteme de iluminare care au fost primite foarte bine de catre pasionatii de jocuri. In continuare va vom prezenta un astfel de pad produs de catre polonezii de la Genesis.

Genesis Boron 700 este un mouse pad de gaming cu un design inovator in care sistemul de iluminare joaca un rol foarte important. Pad-ul are diferite forme geometrice de culoare gri-neagra dar si un sistem de iluminare pe laterale si pe partea superioara.

Genesis Boron 700

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Mouse Pad Genesis Boron 700

Boron 700 are dimensiuni de 348 x 250 mm si o grosime de 5 mm oferind o utilizare confortabila fara sa incomodeze sau sa deranjeze incheietura mainii. Suprafata exterioara este acoperita cu PVC extrem de fin care asigura o alunecare usoara si un control excelent. Totusi, avand in vedere ca este o suprafata dura, acest pad va fi mai potrivit pentru mouse-urile cu senzor laser.

Cauciucul texturat de la baza padului si greutatea destul de mare a acestuia asigura o buna aderenta si stabilitate pe orice fel de suprafata. Sistemul de iluminare are 7 optiuni de setare a culorilor dar si 3 trepte de luminozitate (33%, 66% si 100%) si 3 efecte de iluminare: steady, breathing si neon. Personalizarea sau pornirea oprirea acestora se face cu ajutorul celor doua butoane situate in partea superioara a pad-ului.

Cablul de alimentare este flexibil fiind imbracat in material textil iar cele doua butoane pentru ajustarea sistemului de iluminare se apasa destul de greu astfel ca nu exista riscul sa le apasati din greseala. Curatarea pad-ului se poate face foarte usor insa va trebui sa nu varsati lichide pe el deoarece sistemul de iluminare s-ar putea defecta.

Puncte tari

  • Desing interesant
  • Sistem de iluminare cu 7 culori
  • Efecte interesante pentru iluminare
  • Alunecare usoara
  • Aderenta excelenta

Puncte slabe

  • Suprafata dura poate deteriora mai usor skates-urile mouse-urilor

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Mouse Pad Genesis Boron 700

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.