ASUS CERBERUS

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret mouse pad ASUS CERBERUS

Primul mouse a fost proiectat  de Jack Kelly care lucra la Standford Research Institute in 1968 si era folosit impreuna cu un pad care purta denumirea de mouse tray.  Ulterior, mouse-urile cu bila se bazau pe un pad care le protejau de praf si le ofereau o alunecare mai usoara. Padurile au evoluat impreuna cu mouse-urile astfel ca astazi exista paduri cu diferite marimi, cu suprafete dure sau mai moi sau chiar cu sisteme de iluminare. Pad-urile acoperite cu suprafata textila raman preferatele gamerilor, iar in continuare va vom prezenta caracteristicile unui astfel de pad produs de Asus.

ASUS CERBERUS este un mouse pad cu un design foarte interesant, in care logo-ul diviziei de gaming Cerberus este reprezentat sub forma unor flacari pe un fundal negru. Logo-ul producatorului taiwanez se afla in partea din dreapta jos, in timp ce in partea din sus este un alt logo Cerberus de culoare alba.

mouse pad asus cerberus

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret ASUS CERBERUS

Lungimea mouse pad-ului ASUS CERBERUS este de 40 cm iar latimea de 30 cm, rezultand o suprafata destul de generoasa care va va permite si miscari largi necesare in unele jocuri. Grosimea de 4 mm garanteaza un confort ridicat pentru podul palmei, care nu va mai obosi nici dupa o sesiune lunga de gaming. Marginea pad-ului este cusuta cu fir textil care nu iese in evidenta, astfel ca nu va va deranja la mana intimp ce il folositi. Aceste cusaturi vor proteja pad-ul dedestramarea si dezlipirea suprafetei textile, astfel ca il veti putea folosi o perioada mai lunga de timp.

ASUS CERBERUS este un pad destul de greu, cele 270 g asigurand alaturi de baza din cauciuc texturat o aderenta si stabilitate excelenta, chiar si in cazul unor opriri bruste sau miscari rapide. Suprafata textila este una de calitate, densitatea acesteia permitand urmarirea cu fidelitate a pixelilor atat pentru un mouse optic cat si pentru unul cu laser. In plus, aceasta asigura si o alunecare usoara dar si un control bun atat pentru mouse-urile cu picioruse mai mari cat si pentru cele cu skates-uri mai mici.

Puncte tari

  • Design modern
  • Suprafata mare
  • Margini cusute
  • Aderenta excelenta
  • Suprafata textila de calitate
  • Raport excelent calitate/pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret ASUS CERBERUS

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.