Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Nei 24NE5000

Pretul din ce in ce mai scazut al televizoarelor face ca tot mai multe familii sa aiba cel putin doua sau trei televizoare in casa. Daca pentru televizorul din living sau cel din dormitor bugetul este unul mai generos, pentru camera copiilor sau bucatarie acesta va fi mult mai redus. Un astfel de televizor va trebui sa fie cat mai simplu, nefiind necesare functiile smart sau diferite tipuri de conectori. In continuare va vom prezenta unul din cele mai ieftine televizoare cu diagonala de 60 de centimetri produs de Nei.

Nei 24NE5000 este un televizor LED cu diagonala de 60 cm si un design foarte simplu de culoare neagra. Rama televizorului este destul de subtire, iar suportul cu doua picioare ofera o stabilitate buna chiar si pe un mobilier mai ingust. Dimensiunile televizorului fara stand sunt de 56.4 x 5.1 x 33.1 cm astfel ca il veti putea prinde si de peretele din bucatarie sau dormitorul cu ajutorul unui suport pe care va trebui sa il achizitionati separat.

Nei 24NE5000

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Nei 24NE5000

Rezolutia televizorului este una Full HD de 1920 x 1080 pixeli, imaginile fiind clare, cursive si in culori naturale. Pentru personalizarea acestora aveti la dispozitie diferite profiluri care va permit ajustarea culorii, contrastului sau a luminozitatii in functie de preferinte. Suntetul stereo este unul destul de slab, cele doua boxe de 5 W nereusind sa faca fata intr-o camera in care zgomotul de fundal este putin mai ridicat.

Conectorii de care dispune acest televizor sunt un port HDMI, unul USB dar si o intrare PC. In plus, Nei 24NE5000 dispune si de un slot pentru cardurile CI+ astfel ca veti putea urmari si programele digitale fara sa aveti nevoie de un decodor sau mediaplayer cu telecomanda suplimentara. Daca doriti puteti sa folositi televizorul si ca monitor pentru console sau PC, insa nu va trebui sa avetia asteptari prea mari.

Televizorul are un player integrat pe care veti putea urmari filmele sau serialele preferate de pe un stick USB. Cu ajutorul aceluiasi player veti putea asculta muzica sau veti putea vedea fotografiile salvate pe telefonul mobil. Telecomanda are o forma ergonomica si este destul de mica, singurul inconvenient fiind amplasarea butoanelor pentru canale in partea inferioara.

Puncte tari

  • Meniu simplu
  • Imagine clara
  • Rezolutie buna
  • Pret extrem de accesibil

Puncte slabe

  • Suntetul nu este foarte puternic

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Nei 24NE5000

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.