recomandare televizor Samsung

 Click aici pentru Oferta Pret Televizor Samsung 32M4002 

Tehnologiile moderne pe care televizoarele le folosesc au adus si numerosi termeni noi care nu sunt pe intelesul celor mai multe persoane. Astfel, pentru a face o alegere potrivita va trebuie sa va documentati si sa comparati diferite aspecte precum diagonala, rezolutia, sistemul audio dar si designul sau pretul. Exista numeroase modele care ofera un raport calitate pret foarte bun, iar astazi va vom prezenta unul dintre acestea de la producatorul sud-coreean Samsung.

Samsung 32M4002 este un televizor LED care a fost lansat in 2017 si care are design modern cu linii fine si o rama discreta de culoare neagra. Televizorul are o diagonala de 80 cm si doua suporturi de sustinere oblice pe care le gasim si pe alte modele de televizoare Samsung.

Rezolutia televizorului este de 1366 x 768 pixeli, aspectul de imagine este de 16:9 iar calitatea HD a imaginii este impecabila. Luminozitatea este de asemenea buna, iar unghiul de vizualizare suficient de larg atat pe vertical cat si pe orizontal.

Click aici pentru Oferta Pret Televizor Samsung 32M4002 

 

Chiar daca nu este un smart TV, acest model are un player multimedia integrat cu ajutorul caruia veti putea sa vizualizati filme sau fotografii sau sa ascultati muzica preferata de pe USB sau hard disk-uri externe. Televizorul foloseste utilmele tehnologii dezvoltate de Samsung precum Clean View pentru o imagina clara si un zgomot redus sau Wide colour enhancer care foloseste culori mai intense si mai bogate.

Sistemul audio stereo este unul foarte bun, cele doua boxe de 5 W asigurand un sunet clar si precis atat pentru filme cat si pentru transmisiile sportive. In plus, Samsung 32M4002 foloseste si tehnologiile de ultima generatie Dolby Digital Plus sau DTS Codec pentru ca sonorul televizorului sa fie la inaltimea imaginii.

In ceea ce priveste concectivitatea, Samsung 32M4002 are doua porturi HDMI, un port USB 2.0, o iesire audio digitala si o intrare video composite. Veti putea de asemenea folosi si un card CI in cazul in care funizorul dumneavoastra de cablu are aceasta optiune.

Telecomanda televizorului este una standard, cu dimensiune si forma ergonomica care asigura un control usor si o buna aderenta. Meniul in lima romana este intuitiv astfel ca veti putea sa il configurati fara prea multe batai de cap.

Puncte forte:

  • Calitate buna a imaginii
  • Sunet DTS
  • Unghi vizualizare mare
  • Luminozitate buna

Puncte slabe:

  • Un singur port USB
  • Nu foloseste Tizen – cel mai nou sistem de operare dezvoltat de Samsung

In concluzie, Samsung 32M4002 este un LED TV non smart de ultima generatie cu o calitate foarte buna a imaginii si a sunetului si un pret accesibil.

Click aici pentru Oferta Pret Televizor Samsung 32M4002 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.