Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart LG 32LK6200PLA

Televizoarele produse de LG sunt apreciate atat pentru designul elegant cat si pentru calitatea imaginilor si a sunetului, care creaza o experienta de vizualizare foarte buna. Cele mai noi modele beneficiaza atat de optiuni bune de conectivitate dar si de functii smart care permit vizualizarea celor mai noi filme, seriale si documentare de pe platforme de streaming online precum Netflix, Amazon Prime sau HBO GO. In contunuare va vom prezenta un astfel de televizor cu specificatii excelente care se afla in ofera producatorului sud-coreean.

LG 32LK6200PLA este un smart TV de generatie 2018 cu un design elegant cu o rama nu foarte subtire de culoare alba care este rotunjita la colturi. Cele doua suporturi au aceleasi design cu rama si ofera o stabilitate buna televizorului, care insa nu va putea fi amplasat pe o comoda foarte mica. Pentru montarea televizorului pe un perete in living sau dormitor veti avea nevoie de un suport compatibil cu standardul VESA 200 x 200 mm. Televizorul are o diagonala de 80 cm si dimensiuni fara stand de 74.2 x 44.5 x 8.7 cm, fiind potrivit pentru dormitoarele si livingurile cu suprafete mai mici.

LG 32LK6200PLA pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart LG 32LK6200PLA

LG 32LK6200PLA are un display plat cu rezolutie Full HD care utilizeaza tehnologii moderne pentru redarea unor imagini naturale, cu detalii clare si culori realiste. Procesorul quad core amplifica imaginile cu o rezolutie mai redusa iar standardul HDR contribuie la contrastul bun atat in scenele intunecate cat si in cele cu multa lumina. Sunetul stereo este destul de puternic, caracateristicile suplimentare Virtual Surround Plus sau Clear Voice III contribuind la experienta buna de vizualizare.

Sistemul de operare WebOS impreuna cu procesorul quad core permit accesarea facila a aplicatiilor instalate dar si descarcarea de continut suplimentare din LG Content Store. Pentru un control mai facil al aplicatiilor si functiilor smart va trebui sa achizitionati telecomanda Magic Remote care nu este inclusa in pret. Optiunile de conectivitate includ 3 porturi HDMI, 2 porturi USB si o iesire audio digitala.

Functia monitor permite conectarea consolelor de jocuri iar player-ul multimedia integrat va ofera posibilitatea de vizualizare a filmelor de pe dispozitive externe precum USB-uri sau hard disk-uri externe dar si optiunea de inregistrare a programelor favorite pe aceste dispozitive. Meniul in limba romana este intuitiv si usor de personalizat iar telecomanda clasica are o forma ergonomica, fiind usor de folosit.

Puncte tari

  • Design elegant cu rama de culoare alba
  • Rezolutie Full HD
  • Sunet bun
  • Procesor quad core
  • Optiuni bune de conectivitate
  • Functii smart usor de accesat
  • Pret accesibil in aceasta perioada

Puncte slabe

  • Telecomanda Magic Remote nu este inclusa in pachet

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart LG 32LK6200PLA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.