Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart LG 32LJ610V

Compania sud-coreeana LG este alaturi de Samsung unul dintre cei mai importanti producatori de televizoare la nivel mondial. Televizoarele comercializate sub brandul LG se remarca atat prin designul elegant si modern cat si prin calitatea  imaginii si a sunetului. Cele mai noi modele de televizoare beneficiaza si de tehnologii moderne care imbunatatesc contrastul si culorile dar si de functii smart care permit conectarea la platforme de straming si navigarea pe internet. In continuare va vom prezenta un astfel de televizor produs de LG care a fost lansat in a doua jumatate a anului trecut.

LG 32LJ610V este un smart TV cu diagonala de 80 cm si un design elegant cu rama ingusta de culoare neagra. Cele doua suporturi minimaliste cu finisaje lucioase asigura o stabilitate buna si contribuie la designul modern al televizorului care se va putea incadra usor in decoruri contemporane sau moderne. Televizorul se va putea monta si pe un perete, insa pentru aceasta va trebui sa achizitinati un suport care sa fie compatibil cu standardul VESA 200 x 200. Dimensiunile fara stand ale televizorului sunt de 739 x 441 x 74.6 mm, acest model fiind potrivit pentru camerele cu dimensiuni mici si medii.

LG 32LJ610V

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart LG 32LJ610V

LG 32LJ610V are un display cu aspect 16:9 si o rezolutie Full HD care reda imagini clare care se remarca prin detaliile si culorile bogate. In plus, tehnologia Color Master Engine regleaza automat saturatia, luminozitatea si nuantele iar Resolution Upscaler imbunatateste calitatea imaginilor SD. Optiunea Eco ofera un consum mai redus insa afecteaza luminozitatea imaginii, astfel ca nu este indicat sa o activati. Sistemul sonor contribuie la experienta de vizualizare, performantele audio oferite de cele doua difuzoare Down firing fiind destul de bune.

Sistemul de operare WebOS ofera un acces facil la functiile smart, insa este posibil sa intampinati unele laguri la navigarea intre functii si meniuri. Vizualizarea de videoclipuri sau filme online se poate face prin intermediul aplicatiilor dedicate precum Netflix sau YouTube iar pentru navigarea pe internet puteti folosi browserul propriu. Pe langa reteaua wi-fi integrata, acest televizor mai dispune de 3 porturi HDMI, 2 porturi USB si o iesire audio digitala.

Player-ul multimedia integrat permite vizualizarea de filme de pe diferite dispozitive de stocare externe, insa din pacate nu exista disponibila si optiunea de inregistrare. Consumul de energie de 36 W este incadrat in clasa A, iar telecomanda ergonomica are un meniu intuitiv si butoane speciale pentru Netflix si Amazon Prime.

Puncte tari

  • Design elegant de culoare neagra
  • Imagini de buna calitate la rezolutie Full HD
  • Sistem sonor imbunatatit cu tehnologii moderne
  • Functii smart
  • Optiuni bune de conectivitate
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Exista mici intarzieri la navigarea intre functii si meniuri

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart LG 32LJ610V

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.