Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart LG 32LK610BPLB

Televizoarele cu diagonala de 80 cm sunt potrivite atat pentru dormitoarele si livingurile mai inguste cat si pentru camerele copiilor. Daca cele mai ieftine televizoare mici au functii de baza si o calitate mai slaba a imaginii, cele produse de Samsung, LG sau Sony beneficiaza de rezolutii bune si de ultimele tehnologii disponibile. In plus, modelele noi beneficiaza si de functii smart care permit vizualizarea celor mai noi filme si seriale disponibile pe platformele de streaming online. In continuare va vom prezenta un astfel de televizor de ultima generatie care este produs de compania sud-coreeana LG.

LG 32LK610BPLB este un smart TV din gama 2018 cu diagonala de 80 cm si un design elegant cu rama gri cu efect metalic, rotunjita la colturi. Cele doua suporturi arcuite contribuie la designul modern dar permit si amplasarea televizorului pe o comoda mai ingusta. Daca in schimb doriti montarea televizorului pe un perete din dormitor sau living, veti avea nevoie de un suport compatibil cu standardul VESA 200 x 200 mm. Acest model are dimensiuni fara stand de 742 x 445 x 87 mm, fiind potrivit pentru camerele mai mici unde distanta dintre privitor si televizor este de cel mult 2 metri.

LG 32LK610BPLB review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart LG 32LK610BPLB

LG 32LK610BPLB are un display cu rezolutie HD (1366 x 768 pixeli) care reda imagini clare, in culori naturale si cu un contrast bun. Fiind un televizor de ultima generatie, acest model utilizeaza un procesor quad core pentru imbunatatirea calitatii imaginilor dar si tehnologii moderne precum Dynamic Color, permitand redarea formatelor de inalta calitate precum HDR10. Sunetul stereo de 10 W nu este foarte puternic insa nu are distorsiuni chiar si la valori mari ale volumului.

Sistemul webOS ofera un acces facil la aplicatiile de streaming online sau la navigarea pe internet utilizand browserul propriu, iar pentru instalarea unor noi aplicatii aveti la dispozitie magazinul LG Content Store. Pe partea de conectivitate, televizorul dispune de 3 porturi HDMI si doua porturi USB pe langa conexiunea prin Bluetooth sau reteaua wi-fi integrata. In plus, utilizand player-ul multimedia integrat veti putea vizualiza filme, seriale si videoclipuri de pe diferite medii de stocare precum stick-uri USB sau hard disk-uri externe iar functia monitor va permite conectarea consolelor de gaming sau chiar a unui laptop.

Meniul este usor de accesat sau configurat, insa telecomanda nu permite un acces facil la functiile smart, pentru aceasta trebuind sa achizitionati separat telecomanda Magic Remote.

Puncte tari

  • Design elegant
  • Rezolutie HD
  • Culori naturale si contrast bun
  • Sunet rezonabil
  • Functii smart
  • Optiuni bune de conectivitate
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Telecomanda nu permite accesarea facila a functiilor smart

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart LG 32LK610BPLB

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.