Philips 32PHS5301/12

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Philips 32PHS5301/12

Chiar daca sunteti tentat sa va achizitionati un televizor cu diagonala cat mai mare, alegerea trebuie facuta in functie de dimensiunile camerei in care il veti folosi dar si de distanta dintre privitor si televizor. De exemplu, pentru un dormitor sau un living mai mic, in care distanta dintre canapea sau capatul patului si televizor este mai mica de 2 metri, televizorul va trebui sa aiba o diagonala de cel mult 80 cm. In continuare va vom prezenta un astfel de televizor produs de Philips in 2017 care are reviewuri excelente de la clienti.

Philips 32PHS5301/12 este un televizor smart cu diagonala de 80 cm si un design cu rama ingusta de culoare neagra si finisaje lucioase. Suportul supradimensionat are aceeasi culoare si finisaje cu rama si ofera o stabilitate buna televizorului insa exista optiunea de montare pe un perete cu ajutorul unui suport compatibil VESA 100 x 100 mm. Dimensiunile televizorului fara stand sunt de 72.6 x 43.9 x 76.8 mm, acest model fiind ideal pentru dormitoarele sau livingurile cu dimensiuni mici sau medii.

Philips 32PHS5301/12

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Philips 32PHS5301/12

Philips 32PHS5301/12 are un display cu o rezolutie de 1366 x 768 pixeli care ofera un nivel bun de luminozitate, un contrast excelent si culori vii si stralucitoare. La experienta buna de vizualizare contribuie atat motorul Pixel Plus HD dezvoltat de Philips cat si tehnologia Picture Peformance Index sau software-ul Micro Dimming. Sunetul oferit de cele doua boxe cu o putere de 16 W este de asemenea unul de calitate, neexistand distorsiuni nici la valori mari ale volumului.

Optiunile de conectivitate sunt excelente, pe langa retelele wi-fi si LAN existand 2 porturi HDMI, 2 porturi USB, o iesire audio digitala si una minijack pentru casti. In plus, player-ul integrat permite vizualizarea de filme, videoclipuri sau poze de pe diferite dispozitive de stocare externe precum sitck-uri USB sau hard disk-uri externe. Functiile smart permit vizualizarea de continut de pe platformele de streaming online precum Netflix Sau YouTube, insa exista un mic lag intre navigarea intre aplicatii si meniuri. Televizorul poate fi folosit si ca monitor pentru console si laptopuri insa doar pentru jocurile mai vechi cu detalii si cerinte minime.

Configurarea televizorului este destul de simpla, meniul in limba romana si telecomanda de mici dimensiuni oferind o navigara facila intre programe, functii smart si celelelte optiuni.

Puncte tari

  • Design simplu si modern
  • Imagini in culori vii cu un constrast bun
  • Sunet stereo puternic
  • Meniu intuitiv si telecomanda ergonomica
  • Conectivitate wi-fi stabila
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Exista un lag la navigarea intre functiile smart

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Philips 32PHS5301/12

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.