Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Sharp 40UG7252E

Daca va place sa urmariti cele mai noi filme si seriale atunci aveti nevoie de un televizor smart. Aceste televizoare permit conectarea prin intermediul retelei wi-fi la platforme de streaming online precum Netflix, Amazon Prime sau HBO GO insa dispun si de optiuni de conectivitate bune pentru vizualizarea de continut video de pe medii de stocare externe. Pe langa optiunile smart, cele mai noi modele de televizoare ofera si o experienta completa de vizualizare, cu imagini clare, in culori naturale si un sunet puternic. In continuare va vom prezenta un televizor smart produs de Sharp care ofera un raport foarte bun intre calitate si pret.

Sharp 40UG7252E este un smart TV cu diagonala de 102 cm de generatie 2018, care are un design clasic cu rama subtire din plastic negru. Cele doua suporturi ofera o stabilitate buna televizorului daca alegeti sa il puneti pe o comoda din dormitor sau living iar pentru montarea televizorului pe un perete va trebui sa achizitionati un suport compatibil cu standardul VESA 200 x 300 mm. Acest model are dimensiuni fara stand de 920.7 x 541.6 x 83.5 mm, fiind potrivit pentru camerele in care distanta dintre privitor si televizor nu este foarte mare.

Sharp 40UG7252E

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Sharp 40UG7252E

Sharp 40UG7252E are un display LED cu o rezolutie 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixeli) care reda imagini clare, in culori naturale si cu un contrast bun. La calitatea imaginilor contribuie atat contrastul dinamic cat si sitemul Active Motion 400 care reda miscarile naturale si reduce umbrele. Sistemul de sunet harman/kardon foloseste doua difuzoare de 10 W cu magneti neodim si membrane din matase pentru redarea unui sunet rezonabil, care insa nu se ridica la nivelul imaginilor.

Televizorul dispune de mai multe aplicatii preinstalate precum Netflix, YouTube sau Deezer dar si de un browser care permite navigarea pe internet. La utilizarea unelor aplicatii exista mici intreruperi, care pot fi insa trecute cu vederea avand in vedere pretul de achizitie mai mult decat accesibil. Pe partea de conectivitate acest model dispune de 3 porturi HDMI, 3 porturi USB, o intrare video composite si o iesire audio digitala. Pentru cardurile CI+ exista un slot special, iar pentru vizualizarea filmelor de pe medii de stocare externe exista un player multimedia integrat care are si optiunea de inregistrare.

Meniul in limba romana este intuitiv iar telecomanda are o forma ergonomica si butoane care permit navigarea facila intre meniuri si programe. Televizorul dispune si de functia monitor, putand sa conectati atat console cat si laptopuri sau desktopuri.

Puncte tari

  • Design clasic
  • Rezolutie 4K Ultra HD
  • Imagini clare in culori naturale
  • Sunet rezonabil
  • Optiuni bune de conectivitate
  • Meniu intuitiv
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Exista mici intreruperi la utilizarea optiunilor smart

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Sharp 40UG7252E

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.