Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Sony BRAVIA 43XF7005

Daca va doriti un televizor nou pentru dormitor sau living, primul aspect pe care va trebui sa il luati in considerare este distanta dintre privitor si ecran. Pentru incaperile mai mici, in care aceasta distanta este mai mica de 2.5 metri veti putea alege un model cu diagonala de 80 cm, iar pentru incaperile in care distanta este mai mare de 3 metri veti putea opta pentru un model al carui display sa aiba o diagonala de 108 cm. In continuare va vom prezenta un astfel de televizor cu diagonala mai mare care este comercializat sub brandul Sony.

Sony BRAVIA 43XF7005 este un smart TV lansat in 2018 cu un design simplu dar elegant, cu rama ingusta de culoare neagra. Cele doua suporturi arcuite au aceeasi culoare cu rama si contribuie la designul modern al acestui model dar si la stabilitatea buna chiar si pe suprafetele mai inguste. Daca totusi veti dori montarea televizorului pe unul dintre peretii din dormitor sau living, va trebui sa achizitionati un suport compatibil cu standardul VESA 100 x 200 mm. Acest model are dimensiuni fara stand de 97 x 57.1 x 5.8 cm si se va putea incadra usor in dormitoarele sau livingurile cu amenajare moderna sau minimalista.

Sony BRAVIA 43XF7005 review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Sony BRAVIA 43XF7005

Sony BRAVIA 43XF7005 are un display cu diagonala de 108 cm si rezolutie 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixeli), imaginile redate avand o claritate extraordinara. La calitatea si cursivitatea imaginilor contribuie atat procesorul 4K  X-Reality PRO cat si tehnologia Motionflow XR200 Hz, redarea culorilor fiind foarte realista iar detaliile excelente atat in scenele intunecate cat si incele mai luminoase. Sunetul oferit de cele doua difuzoare de 2 x 10 W este insa destul de slab, pentru a va bucura de o experienta completa de vizualizare trebuind sa achizitionati un soundbar performant.

Sistemul de operare Linux este destul de rudimentar, insa permite navigarea pe internet prin browserul propriu, accesarea aplicatiilor de streaming precum Netflix sau YouTube sau instalarea altor aplicatii din magazinul propriu. Conectorii includ, pe langa conexiunea wi-fi, cate 3 porturi HDMI si USB, o iesire audio digitala sau o intrare video composite. Slot-ul pentru cardul CI+ poate fi util daca doriti sa inlocuiti mediaboxul furnizorului de cablu iar multiplayer-ul integrat va permite vizualizarea de filme si seriale de pe stick-uri sau hard disk-uri externe.

Cu ajutorul functiei monitor va veti putea bucura de cele mai noi jocuri cu rezolutie 4K disponibile prin conectarea unei console, a unui laptop sau a unui desktop de gaming. Telecomanda are o forma ergonomica si permite accesarea rapida a meniurilor si functiilor smart, existand butoane dedicate pentru Netflix sau YouTube.

Puncte tari

  • Design simplu
  • Rezolutie 4K Ultra HD
  • Culori naturale si contrast bun
  • Functii smart usor de accesat
  • Optiuni bune de conectivitate
  • Pret redus

Puncte slabe

  • Sistemul de operare Linux este depasit
  • Sunetul este destul de slab

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Sony BRAVIA 43XF7005

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.