Transcend 220

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret SSD  Transcend 220 Premium Series

Daca va doriti imbunatatirea performantelor desktop-ului sau laptopului vostru, cea mai ieftina solutie este sa treceti de la un hard disk la un solid state (SSD). O alta optiune este sa alegeti un SSD cu o capacitate mai mica de stocare pe care sa instalati sistemul de operare si alte programe pe care le folositi zilnic. Diferenta cea mai mare se va observa la timpul de pornire a sistemului de operare cat si celorlate aplicatii instalate. In plus veti avea viteze net superioare atat pentru scriere cat si pentru citire astfel ca investitia de cateva sute de lei va fi una excelenta. In continuare va vom prezenta un SSD cu un pret accesibil produs de compania taiwaneze Transcend.

Transcend 220 Premium Series este un SSD cu un design compact cu o carcasa de aluminiu cu finisaje mate si cu logo-ul companiei pe partea din fata. In partea din spate sunt trecute informatiile tehnice precum seriile, modelul si capacitatea iar orificiile pentru prindere sunt situate pe partile laterale si in partea inferioara. Grosimea SSD-ului este de 6.8 mm iar greutatea de 58 g, fiind ideal pentru laptop-urile cu form factor de 2.5 inch.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret SSD  Transcend 220 Premium Series

 

Capacitatea de 120 GB face ca acest SSD sa fie mai degraba potrivit pentru instalarea sistemului de operare si a altor programe de editare foto/video, in timp ce pentru stocare veti putea utiliza un hard disk standard. Viteza de scriere poate ajunge pana la 420 MB/s iar cea de citire de pana la 550 MB/s, insa acestea vor putea sa scada considerabil daca veti trasnfera sau fisiere de mari dimensiuni.

Pretul accesibil al SSD-ului Transcend 220 este dat si de faptul ca acesta utilizeaza NAND-uri TLC care insa au viteze de transfer mai reduse decat cele SLC. Diferenta dintre cele doua tipuri de NAND-uri se observa in general la multitasking, unde Transcend 220 va intampina unele intarzieri care pot duce chiar si la blocaje scurte. Pentru o utilizare simpla, in care nu utilizati concomitent mai multe de doua-trei aplicatii, SSD-ul se va descurca excelent.

Puncte tari

  • Design compact
  • Viteze bune de scriere si citire
  • 3 ani garantie
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Vitezele de transfer scad cu cat fisierele au dimensiuni mai mari

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret SSD  Transcend 220 Premium Series

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.