Samsung 49KU6172

Vezi Aici Cel Mai Bun Pret Pentru Televizor LED Smart Samsung 49KU6172

In afara de programele TV, aparatul poate fi folosit pentru a urmari filme stocate pe un suport extern (hard disk sau USB), pentru a naviga pe interent sau pentru auditii muzicale.

Televizorul LED curbat Samsung 49KU6172 este unul dintre cele mai noi aparate, cu o rezolutie si o forma ce face utilizatorul sa se simta parte a programului pe care il urmareste.

Sistemul de iluminare al panoului cu LED-uri si rezolutia 4K (ce este de peste patru ori mai mare ca a unui televizor Full HD) ofera o luminozitate ce accentueaza detaliile imaginii si culori realiste si foarte vii.

Tehnologia 4K ofera privitorului o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli si nuante clare, distincte si foarte luminoase.

Culorile sunt optimizate de tehnologia PurColor ce permite televizorului sa ofere o gama coloristica larga.

Rezolutia 4K ofera in jur de 8 milioane de pixeli, iar pentru a ajusta culoarea este necesar ca televizorul sa foloseasca mai multe puncte de ajustare a culorii fata de un aparat LED normal.

PurColor foloseste o tehnologie cu nu mai putin de 7 ori mai multe puncte de analiza pentru a ajusta nuantele si paleta de culoare.

Imaginile devin mai realiste si au o luminozitate mai mare datorita tehnologiei HDR, ce extinde gama de culori si intervalul ce tine de rata de contrast.

Vezi Aici Cel Mai Bun Pret Pentru Televizor LED Smart Samsung 49KU6172

Marea majoritate a transmisiunilor TV nu se realizeaza inca in format 4K, dar acest lucru nu va afecta foarte tare calitatea imaginii.

Datorita tehnologiei Ultra Clean View televizorul reduce gradul de zgomot al imaginii, iar calitatea acesteia va fi ridicata la nivelul unei transmisii 4K.

Televizorul poate fi utilizat si conectat la o consola de jocuri, iar gamerii se vor bucura de imagini mari, clare, fara lag si de un mod special ce ajusteaza automat setarile imaginilor afisate, si anume Game Mod.

Diagonala de 123 de centimetri ofera posibilitatea de a distinge si cele mai mici detalii ale imaginii, iar perspectiva de ansamblu este imbunatatita si de ecranul curbat, ce ofera un unghi larg de vizibilitate si faca ca utilizatorul „sa faca parte” din imaginile difuzate.

In zilele noastre, diferentele intre un televizor si un calculator nu mai sunt atat de mari, iar unul dintre punctele comune ale acestora sunt procesoarele.

Samsung 49KU6172 este echipat cu un procesor cu patru nuclee ce duce la o viteza mare de reactie a televizorului indiferent de comanda primita.

Televizorul este dedicat in mare masura si celor mici, care il pot folosi nu numai pentru a urmari programe de divertisment cat si pentru a isi imbunatati educatia.

Astfel Samsung, in colaborare cu echipa EduPedia raspunde intr-un mod interactiv la intrebarile micutilor printr-o gama variata de cantece, jocuri si carti de colorat.

Scolarii regasesc manualele necesare prin intermediul unor platforme de invatamant virtual (Dacobots), acolo unde beneficiaza de serviciile unor profesori – roboti ce ii ajuta sa desluseasca tainele unor anumite materii.

Liceeni si studentii isi pot definitiva cunostiintele cu ajutorul cunoscutei platforme Khan Academy, Stanford eCorner si MIT.

Sistemul de operare Tizien ofera acces rapid la toate aplicatiile, inclusiv la Smart Hub-ul ce asigura acces la aplicatiile online.

Sunetul este clar, cu inalte bine definite si cu basi puternici, iar sistemele DTS Studio Sound si Dolby Digital Plus asigura o auditie excelenta.

Conectica este bogata, iar televizorul poate fi conectat cu usurinta la absolut orice alt aparat electronic din casa.

Astfel, Samsung este echipat cu o conexiune wireless si un port RJ 45, o iesire audio digitala optica, doua USB, o intrare video composita, o intrare scart, 3 porturi HDMI si un slot CI, folosit in locul decodorului clasic.

Televizorul poate fi conectat direct cu o tableta sau cu un smartphone cu ajutorul functiei Mirroring Mobile to TV – Mirroring.

Nuantele de negru si gri fac ca televizorul sa isi gaseasca locul in fiecare sufragerie, indiferent daca aceasta este clasica sau modernista, iar dimensiunile reduse (11.04,1 x 701 x 310,2 cu stand) il fac usor de pozitionat in orice loc.

Daca totusi spatiul liber este insuficient, televizorul poate fi amplasat foarte usor pe un perete, folosind un suport special cu indicele VESA de 400 x 400.

Puncte forte:

  • rezolutie foarte buna;

  • sunet clar si puternic;

  • imagini clare, culorii foarte vii;

  • viteza buna la navigarea pe internet.

Puncte slabe:

  • televizorul nu are in dotare o telecomanda de tip SMART;

  • telecomanda este mica si greu de utilizat;

  • cardul CI are nevoie de un upgrade de soft pentru a recunoaste si cardurile CI+ folosite de marii operatori de televiziune prin cablu.

Vezi Aici Cel Mai Bun Pret Pentru Televizor LED Smart Samsung 49KU6172

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.