Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Panasonic TX-40EX610E

Panasonic este alaturi de Samsung si LG unul dintre cei mai renumiti producatori de televizoare la nivel mondial. Televizoarele produse de compania nipona au designuri elegante si folosesc cele mai noi tehnologii care ofera o experienta de vizualizare excelenta. Pe langa imagini si sunet de calitate, cele mai noi modele dispun si de functii smart care permit browsingul pe internet sau vizualizarea filmelor si serialelor disponibile pe platformele de straming online. In continuare va vom prezenta un televizor produs de Panasonic care are reviewuri excelente de la clientii din Romania.

Panasonic TX-40EX610E este un smart TV din gama 2017 cu un design foarte elegant cu o rama ingusta de culoare argintie. Suporturile arcuite au finisaje lucioase si se pot pozitiona in mai multe moduri in functie de dimensiunile comodei pe care veti pune televizorul. Pentru montarea televizorului pe un perete veti avea nevoie de un suport compatibil cu standardul VESA 200 x 200 mm. Acest model are dimensiuni fara stand de 899 x 518 x 65 mm, fiind ideal pentru dormitoarele mai spatioase sau pentru spatiile deschise mai mari.

Panasonic TX-40EX610E

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Panasonic TX-40EX610E

Panasonic TX-40EX610E are un display cu diagonala de 101 cm si o rezolutie 4K, cu imagini clare in culori naturale si cu contrast bun. Motorul de procesare avansata a imaginilor si suntetul stereo de 20 W contribuie la experienta buna de vizualizare atat a filmelor si serialelor in format HDR cat si a transmisiilor sportive in direct. Functiile smart includ un browser web dar si aplicatii pentru cele mai populare servicii de streaming online precum YouTube sau Netflix.

Conexiunile disponibile sunt foarte bune, pe langa wi-fi-ul integrat acest model dispunand si de 3 porturi HDMI, de 2 porturi USB si de o iesire audio digitala. Player-ul multimedia integrat permite atat vizualizarea de filme si videoclipuri de pe dispozitive de stocare externe cat si inregistrarea emisiunilor si competitiilor sportive preferate. Desi sistemul de operare nu are un meniu foarte prietenos nu veti intampina intreruperi in accesarea meniurilor sau a functiilor smart. Ecranul de pornire va putea fi personalizat  pentru salvarea aplicatiilor pe care le utilizati mai des iar telecomanda ergonomica ofera o navigare facila atat pentru programe si meniuri cat si pentru functiile smart.

Puncte tari

  • Design modern si elegant
  • Suporturi cu moduri diferite de prindere
  • Rezolutie 4K
  • Sunet de calitate
  • Functii smart
  • Garatie extinsa de 5 ani
  • Raport bun calitatate/pret

Puncte slabe

  • Sistemul de operare nu are un meniu foarte prietenos

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Panasonic TX-40EX610E

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.