marți, mai 21, 2024
AcasăCalculatoarePhilips lanseaza 241B7QGJ, cel mai ecologic monitor din lume

Philips lanseaza 241B7QGJ, cel mai ecologic monitor din lume

Conform informatiilor disponibile, Philips 241B7QGJ este construit din materiale usoare, iar 85% din acestea fiind obtinute din plastic reciclat care a obtinut certificare TCO Edge. Totodata este bine de retinut faptul ca monitorul nu are in componenta sa substante grele sau daunatoare cum ar fi: plumbul, mercurul, halogenul si PVC/BfR.

Zilele trecute, MMD a anuntat ca Philips lanseaza un nou monitor 241B7QGJ care va fi conform certificarilor obtinute “cel mai ecologic monitor din lume”. Titulatura ii este adusa de obtinerea unor rezultate foarte bune in zona noilor standarde in ceea ce priveste mediul inconjurator.

Conform informatiilor disponibile, ce il face pe Philips 241B7QGJ sa fie considerat cel mai ecologic monitor din lume este faptul ca e construit din materiale usoare, iar 85% din acestea fiind obtinute din plastic reciclat care a obtinut certificare TCO Edge. Totodata este bine de retinut faptul ca monitorul nu are in componenta sa substante grele sau daunatoare cum ar fi: plumbul, mercurul, halogenul si PVC/BfR.

Click aici pentru a comanda monitoare Philips la cele mai bune preturi!

Un alt asepct in zona de ECO-friendly il reprezinta cutia in care vine ambalat Philips 241B7QGJ, care este in proportie de 100% reciclabila, indeplinind o serie de standarde ecologice la nivel international.

Cum arata cel mai ecologic monitor din lume si ce capabilitati are?

Philips 241B7QGJ nu este un monitor impresionant cand vine vorba de performante, insa arata foarte bine la exterior, avand aspect clasic, de monitor de business, cu capabilitati de rotire ecran din pozitie landscape in portret si invers. Monitorul de 24 inch are rama (bezel) ultra-subtire si boxe integrate, un panou IPS cu iluminare LED si o rezolutie FullHD, deci un monitor de birou cu specificatii decente.

cel mai ecologic monitor din lume

La parte de porturi, Philips 241B7QGJ vine echipat cu HUB USB 3.0, ce contine 4 porturi USB. In ceea ce priveste partea de tehnologii integrate, Philips 241B7QGJ vine SmartImage, SmartContrast si SmartResponse. Tot in aceasta zona monitorul mai include doua tehnologii care ajuta la o experienta de vizulizare mai buna: LowBlue si Flicker-free.

Alte tehnologii cu care vine echipat cel mai eco monitor din lume este LightSensor care distinge lumina ambientala și regleaza automat ecranul, iar comutatorul Zero Power stopeaza definitiv pierderile de energie care pot aparea la monitoarele convenționale chiar si cand acestea sunt oprite. Consumul monitorului masurat cu EnergyStar 7.0 este de 11 wati, iar gradul energetic A++ subliniaza eficienta energetica.

Click aici pentru a comanda monitoare Philips la cele mai bune preturi!

Tehnologia LightSensor distinge lumina ambientală și reglează ecranul automat, iar comutatorul Zero Power stopează definitiv pierderile de energie care pot apărea la monitoarele convenționale chiar și când acestea sunt oprite. Consumul monitorului măsurat cu EnergyStar 7.0 este de 11 wați, iar gradul energetic A++ subliniază eficiența energetică a noului monitor.

Philips se dedica furnizarii de tehnologii de inalta performanta care imbina inovatia cu sustenabilitatea. Monitorul Philips 241B7QGJ este alegerea ideala pentru profesionisti care doresc sa-si imbunatateasca productivitatea intr-o maniera responsabila, ecologica.”  – Stefan Sommer, Director de Marketing & Business Management Europe MM.

Cel mai ecologic monitor din lume, Philips 241B7QGJ, va putea fi achizionat la un pret recomandat de producator de 1069 lei, conform cursului valutar disponibil la data redactarii articolului si va ajunge pe rafturile magazinelor din Romania cel mai probabil in luna Februarie a acestui an.

Click aici pentru a comanda monitoare Philips la cele mai bune preturi!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular