GIGABYTE GeForce GTX 1060 WINDFORCE 2

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Placa video GIGABYTE GeForce GTX 1060 WINDFORCE 2

Placa video este una din cele mai importante componente a unui desktop indiferent daca vorbim de unul de gaming sau unul pentru editare foto/video. O placa video performanta va va permite sa rulati cele mai noi jocuri la o rezolutie Full HD sau chiar 2K si cu maximum de detalii. Pentru a alege o placa video buna va trebui sa tineti cont de cateva aspecte precum procesor, memoria RAM, sistemul de racire sau producator. In functie de aceste optiuni si de bugetul disponibil veti putea alege o placa video care sa va ofere cel mai bun raport calitate pret.

GIGABYTE GeForce GTX 1060 WINDFORCE 2 este o placa video care a fost lansata in vara anului trecut si care a fost primita foarte bine de pasionatii de jocuri. Placa video are un design compact de culoare neagra cu insertii portocalii si doua ventilatoare mari in partea superioara.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Placa video GIGABYTE GeForce GTX 1060 WINDFORCE 2

 

Pe langa ventilatoarele de 90 mm, sistemul de venitiare contine si tevi de cupru care ajuta la o mai buna racire a procesorului. In plus, datorita designului inovativ, aceste venilatoare sunt cu pana la 23% mai eficiente in comparatie cu cele traditionale.

Procesorul placii face parte din seria Nvidia GeForce GTX 1000 si are o frecventa cuprinsa intre 1582 si 1797 MHz in functie de profilul setat. In ceea ce priveste memoria, aceasta placa video are 3 GB GDDR5 cu o frecventa de 8008 MHz si o latime de banda de 192 GB/secunda. Placa video a obtinut rezultate foarte bune in teste astfel ca poate oferi performante excelente intr-o configuratie puternica si alaturi de un monitor cu rezolutie buna.

Placa GIGABYTE  GeForce GTX 1060 are un consum redus de energie de doar 120W si este destul de silentioasa chiar si la turatii mai mari pentru a nu va deranja chiar daca aveti desktopul pe birou. In ceea ce priveste conectivitatea, placa are doua porturi DVI, un port HDMI si un Display port si este compatibila cu DirectX 12, OpenGL 4.5 sau Vulkan.

GIGABYTE GeForce GTX 1060 WINDFORCE 2 foloseste materiale de calitate, rezistente la temperaturi ridicate inclusiv inductoare si condensatoare de inalta calitate, lucru confirmat si de garantia de 36 de luni oferita de producator.

Puncte forte

  • Materiale de calitate
  • Sistem de racire eficient
  • Silentiozitate
  • Performante excelente
  • Raport bun calitate pret

Puncte slabe

  • Doar doua iesiri DVI-D
  • Nu are sistem de iluminare RGB

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Placa video GeForce GTX 1060 WINDFORCE 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.