Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Placa Video MSI GeForce GTX 1050

Alegerea unei placi video de gaming nu este foarte complicata, cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le luati in considerare sunt bugetul si ce gen de jocuri veti dori sa jucati. Odata ce ati redus cautarea la cateva modele puteti verifica si alte caracteristici precum sistemul de ventilare, deisgnul cu sau fara iluminare sau consumul. Alegeti un producator cunoscut care ofera o perioada mai mare de garantie pentru a va asigura ca veti folosi placa video o perioada mai lunga de timp. In continuare va vom prezenta o placa video cu un raport excelent calitate/pret.

MSI GeForce GTX 1050 este una din cele mai ieftine placi video din noua generatie care promite rezultate excelente pe diferite jocuri eSports precum Overwatch, CounterStrike: Global Offensive sau DOTA 2. Placa video este potrivita atat pentru un PC de gaming nu foarte costisitor cat si pentru upgrade-ul unui desktop de gaming mai vechi.

MSI GeForce GTX 1050

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Placa Video MSI GeForce GTX 1050

GeForce GTX 1050 foloseste un procesor grafic de tip Pascal GP107 foarte eficienta care are insa numai 640 de nuclee CUDA. Frecventa ridicata de Boost in modul OC sau gaming si cei 2 GB de memorie DDR5 compenseaza insa partial numarul scazut de nuclee oferind performante excelente pentru acest pret.

Placa video beneficiaza de un sistem de iluminare cu led-uri care pot fi personalizate prin intermediul unui software pe care il puteti descarca de pe site-tul producatorului. Sistemul de ventilatie foloseste doua coolere cu design pantentat de MSI care genereaza o presiune a aerului cu 22%  mai ridicata dar care au si un nivel extrem de redus de zgomot.

Lamele curbate accelereaza fluxul de aer sporind eficienta acestuia si necesitand un consum mai redus de energie. Tehnologia ZeroFrozr permite oprirea ventilatoarelor atunci cand placa video nu este foarte solicitata, acestea urmand sa porneasca din nou cand temperatura depaseste 60 de grade Celsius. Conexiunile dipsonibile includ un port DVI si unul HDMI, alimentarea putandu-se face si separat cu un cablu cu mufa PCI-E in 6 pin.

Puncte tari

  • Consum redus de energie
  • Silentiozitate
  • Sistem de iluminare RGB
  • Cooler eficient
  • pret accesibil

Puncte slabe

  • Memoria de doar 2 GB este destul de limitativa

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Placa Video MSI GeForce GTX 1050

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.