Sapphire Radeon RX 550 PULSE

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Placa video  Sapphire Radeon RX 550 PULSE

Exista numeroase situatii cand trebuie sa schimbam o placa video fie pentru un upgrade sau din cauza ca trebuie sa o inlocuim pe cea veche care nu mai functioneaza. Achizitia unei placi video trebuie sa tina cont de buget, performante si functionalitate insa de cele mai multe ori aceste aspecte sunt corelate intre ele. Sunt insa si exceptii astfel ca puteti gasi o placa video  cu performante bune la un pret redus. In continuare va vom prezenta o astfel de placa video care are performante excelente si un pret foarte accesibil.

Sapphire Radeon RX 550 PULSE este o placa video cu componente de calitate care ii asigura o functionare stabila chiar si dupa sesiuni lungi de gaming. Placa video are dimensiuni de 158 x 112 x 28 mm si are un consum foarte scazut de energie care poate varia intre 4.5 si 67.4 W. Procesorul placii face parte din generatia a 4-a Graphics Core Next si are o frecventa de lucru cuprinsa intre 320 si 1205.9 Mhz care permite overclocking. Memoria este de 2 GB DDR5 si 128 bit cu o frecventa de 7000 MHz.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Sapphire  Placa video Radeon RX 550 PULSE

 

Sapphire Radeon RX 550 PULSE are un singur cooler eficient de mari dimensiuni care functioneaza la temperaturi cuprinse intre 40 si 73 grade Celsius. Datorita designului inteligent al coolerului, placa video este destul de silentioasa astfel ca nu va va deranja in timp ce va jucati.

Placa are cate un port HDMI, DVI si Display 1.4, rezolutia maxima fiind diferita in functie de modul de conectare. Astfel, rezolutia maxima pentru HDMI si Display este de 3840×2160 pixeli iar pentru DVI de numai 2560×1600 pixeli. Un mare avantaj al placii este ca se pot conecta 3 display-uri diferite simultan astfel ca va putea fi folosita si de cei ce folosesc mai multe monitoare.

Placa video Sapphire Radeon RX 550 PULSE beneficiaza de tehnologia FreeSync dezvoltata de AMD care sincronizeaza placa video si monitoarele compatibile oferind un refresh dinamic care elimina efectul de tearing. In plus placa video este compatibila si cu standardele API OpenGL 4.5, Open CL 2.0 sau DirectX 12.

Puncte forte

  • Consum redus
  • Silentiozitate
  • Pret accesibil
  • Nu necesita alimentare separata
  • Multiple posibilitati de conectare

Puncte slabe

  • Nu este dual slot
  • In pachet nu sunt incluse cabluri sau adaptoare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Placa video  Sapphire Radeon RX 550 PULSE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.